Nail Polish

2 x Roby Nails

Als eerst; Gelukkig Nieuwjaar! En de beste wensen voor 2017. Heb je het leuk gehad?

Ken je het merk RobyNails? Ik had er wel eens van gehoord zo af en toe, maar nog nooit een lakje van RobyNails gedragen. Dit was dus mijn eerste kennismaking! Djasa.nl heeft ze namelijk in het assortiment en dus mocht ik een aantal proberen. Koos gelijk twee waarvan ik denk dat ze erg goed bij elkaar passen! Een heel licht lakje met een glitterlak.

Eerst laat ik je ‘Pastel Beige’ zien. Een kleur waar ik dol op ben! Past erg goed bij mijn huidskleur en het staat zo verzorgd vind ik.

ROBYNAILS – Pastel Beige

RobyNails Pastel Beige
RobyNails Pastel Beige
Vind het zo’n mooie kleur. Zoals ik al zei vind ik het verzorgd staan en ook is dit lakje een perfecte basis voor nail art. Daar heb ik nu niet voor gekozen; de glitterlak van RobyNails heb ik hier overheen aangebracht. Het enige nadeel van dit lakje is voor mij wel de dekking. Ik had drie laagjes nodig, al denk ik met een goede ridgefiller dan twee ietwat dikkere laagjes ook goed genoeg zouden zijn.

ROBYNAILS – Magic Coral


RobyNails Magic Coral
RobyNails Magic Coral
Hij doet mij denken aan een glitterlakje van W7 die ik echt zo ontzettend mooi blijf vinden, alleen is die mint groen achtig. Dit glitterlakje is prachtig. Qua kleur, qua sparkle… En dat uit mijn mond! Zeker geschikt voor een feestje of als je wat glitter in een nail art wil verwerken. Op de foto zie je één laagje Magic Coral over Pastel Beige en één laagje topcoat.

Roby Nails is verkrijgbaar bij Djasa.nl en ze kosten  €5,95.

Have you ever heard of RobyNails? I came across the brand before but never wore it. Since Djasa.nl sells this brand, I was able to try them and today I’ll let you know what my thoughts of two Roby Nails polishes are. Choose these two because I thought they’d make a perfect pair!
Pastel Beige is such a light beauy I think. Love these kind of shades that are light, compliment my skintone and give me a manicured feel. Not a huge fan of the formula; it needed three coats. But perhaps with a good ridgefiller two coats might work.
I added one layer of Magic Coral; a polish that reminds me of a greenish glittertopper I own by W7 and really love it. It’s cute, sparkly and perfect for festive activities or to incoorperate in a nail art if it needs some sparkle. Like the combo, gives me some kind of summer vibe which I NEED. Do you like these two?

Comments (9)

 • Oh I love that first one! I’ve never tried RobyNails cremes but I do own the 3 glitters from the Magical collection, including Coral, and they are really pretty.

  Beantwoorden
 • Wat een perfecte kleur. Wat dat betreft hebben we dezelfde smaak. De topper vind ik iets minder.

  Beantwoorden
 • ik ken dit merk nog helemaal niet :3

  Beantwoorden
 • Pretty combo! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een lief zacht kleurtje! Mooie combi ook!

  Beantwoorden
 • Pretty pink! I like it a lot in the combination with the glitters

  Beantwoorden
 • Heel erg mooi die kleurtjes! Leuke combo!

  Beantwoorden
 • I like them a lot, especially the glitter top coat! I guess this one would look awesome over a dark colour, too!

  Beantwoorden
 • It is indeed a gorgeous pair. The glitter looks useful over pretty much anything 🙂

  Beantwoorden

Write a comment