Nail Art

A Late Easter Nail Art

Zo lekker laat om paas nagels online te zetten maar ach, het zijn leuke nagels 😀 Het was niet mijn uiteindelijke paas nail art die ik tweede paasdag uit eten droeg, maar dit maakte ik wel dat weekend. Ik droeg namelijk nog dat prachtige, groene lakje van Picture Polish; Honeymoon. Die viel in de smaak geloof ik! Het is zeker een lak uit een oudere collectie van het merk maar blijkbaar nog steeds geliefd!

Ik heb een tweetal patronen uitgezocht die ik wel vond passen bij een paas thema; denkend aan die versierde eitjes! Deze patronen staan op de Fashionista No. 4 plate van MoYou. Wilde eerst elke nagel hetzelfde doen maar toch gekozen voor een andere accent nagel.

Picture Polish Honeymoon Easter nail art

Picture Polish Honeymoon Easter nail art

Picture Polish Honeymoon Easter nail art
Heb de stippen in het patroon aangezet met pastel roze van ColorClub en een prachtige lavendel blauw van Rimmel. En, doet het je wat aan Pasen denken? Ik was uiteindelijk erg blij met het resultaat en dat voor een vrij simpele stempel mani! Wat vind jij?

De Kaleidoscope stempellakken zijn verkijgbaar in de shop van El Corazon, het ColorClub lakje heb ik op EBay gekocht, het Rimmel lakje bij een drogist en het Picture Polish
lakje.. Geen idee meer! Te lang geleden!

handtekening blog sept 2015Ok, I know, Easter has been long gone! But still, I like these nails and wanted to put them online 🙂
I choose a plate that I thought would fit with the Easter theme and found two patterns on there that I decided to work with (on MoYou Fashionista No.4)
After stamping on Picture Polish’s Honeymoon I added some colored dots on the dots in the stamping pattern. One being a gorgeous pastel pink by Color Club and the other one is a pretty blue by Rimmel.
Altough fairly simple I do love the outcome very much! What do you  think? <3

Comments (9)

 • Lovely sweet and soft. Erg jij!

  Beantwoorden
 • Lovely!

  Beantwoorden
 • Belated yet amazing! Love this look!

  Beantwoorden
 • Super mooie nailart! Beter laat dan nooit toch haha vind hem echt heel mooi en cute!

  Beantwoorden
 • Never mind, I just posted my christmas mani :’D
  I love your design, it’s so soft and cute ♥

  Beantwoorden
 • Aww, that is really adorable and pretty!

  Beantwoorden
 • I like how delicate and pretty this design is. 🙂

  Beantwoorden
 • This is such a lovely manicure! And it’s perfect for Spring, any time 😉

  Beantwoorden
 • That is absolutely adorable! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment