Indie Polish Nail Art

Appeal4 & Cici&Sisi – Nail Art

Oh ik heb me toch wat moois voor je vandaag… iets waar ik zelf even helemaal dol op ben! Eigen twee dingen zelfs. Heb die twee gewoon gecombineerd. Ik begin even bij het begin. Op Facebook zag ik een hele tijd geleden een lak voorbij komen waarvan ik gelijk dacht WAUW. Hebbuh! Bleek een lak van Appeal4 te zijn en een aantal maanden later werd ik hun vaste swatcher. De lak die ik toen zag heette Sugarcoated Cherry Dream. Ik zag een hele intense kleur met allemaal shimmer, liefde op het eerste gezicht. Dat lakje heb ik aan ze gevraagd om op te sturen omdat het voor mij een speciaal lakje is vanwege bovenstaande verhaal. Heel lang heb ik ‘m niet op gehad. En nu móest het gewoon. Eerst laat ik je wat swatches zien!

Appeal4 Sugarcoated Dream
Appeal4 Sugarcoated Cherry Dream
Appeal4 Sugarcoated Cherry Dream
Appeal4 Sugarcoated Cherry Dream
Nog steeds ben ik erg onder de indruk van deze lak. Eén nadeel, hij heeft drie laagjes nodig. Het vergt de nodige geduld, maar de fast-dry-druppels van Catrice hebben me aardig geholpen naast natuurlijk mij fast-dry topcoat.

En dan, het tweede waar ik helemaal dol op ben. Deze plate kreeg ik ter review van Esther van de webshop Djasa. Ze heeft een gelimiteerd aantal plates hiervan, dus als je nog een paar kunt bemachtigen, zeker doen! Het gaat om de Cici&Sisi Spring 01 plate, die je ook al hebt kunnen bewonderen op de productfoto. Ik heb ook nog een andere variant van dit merk en ook die ga ik laten zien, een andere keer.

Collage Cici&Sisi plate
Hoe mooi! En je zult vast denken, wat voor materiaal is dat dan? Het is acryl. En dat betekend lichtgewicht! Hij is keihard, zeker niet dik en dan komt natuurlijk de grootste vraag…. Werkt ie ook? De designs vind ik zo prachtig en fijn uitgewerkt! Hij voelt wat glad aan. En luxe!

Cici&Sisi plate Spring 1
Dit is echt totaal wat anders dan je gewend bent. Dat zijn vaak dikke metalen platen waar dan hopelijk zo’n plastic onderstuk aan zit. Niks mis mee hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar als je dan dit ziet en in je handen hebt…Dan maakt je hart toch wel stiekem een klein sprongetje. Besloot om met goud te gaan stempelen op Sugarcoated Cherry Dream, goede kleurencombi!

Cici & Sisi Spring stamping plate Appeal4 nailart
Cici & Sisi Spring stamping plate Appeal4 nailart
Cici & Sisi Spring stamping plate Appeal4 nailart
En dan, het antwoord op de hamvraag; werkt het? JA. Hij doet absoluut niet onder aan andere plates. Principe is exact hetzelfde; lak aanbrengen, schrapen en oppakken met je stamper (ik heb een jumbo clear stamper gebruikt). Sommige lijnen leken zo fijn dat ik niet had gedacht dat ze goed zouden pakken, maar ze pakten perfect. Nu heb ik ook een écht goede stempellak gebruikt van Caption, maar de plate is ook erg belangrijk. Ik ben erg blij met deze plates!

De Cici&Sisi Spring plate is verkrijgbaar bij Djasa.nl en kosten €9,95.

handtekening blog sept 2015
Two things that I’m crazy about at this moment I have combined in one blogpost 😀
Esther that own webshop Djasa sent me a box filled with all gorgeous Layla polishes and she added two stamping plates as well! I was SOLD. Straight away! You are probably used to the metal plates, which of course are great and beautiful as well. But this Cici&Sisi Spring plate 01 is like the queen amongst the stamping plates; so very pretty, lightweight and pink (there are different colors!). This feels luxurious!
The lines are so delicate that I was wondering how that would work. And of course that’s the big question; does it work. YES, they do!
Stamped on Sugarcoated Cherry Dream by Appeal4, which is a polish I’m psyched about and has a special meaning to me. It was the very first Appeal4 polish that really wowed me!! And later on, when I was asked to be their swatcher, I asked for this polish. Really love it! It needed three coats though, which I think is  bit too much but the fast dry drops by Catrice helped me out as well as my fast dry topcoat.
 This gorgeous plate is available at Djasa.nl (intl shipping!) .

 

 

Comments (9)

 • I LOVE the Cici & Sis acrylic plates, I have many of them, they work so well!
  Lovely mani!

  Beantwoorden
 • Wat is die lak mooi zeg, ik hou van die combinatie van paars en goud ♥

  Beantwoorden
 • Beautiful nail polish! 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw wat een prachtige nailart zeg! De lak is op zich zelf ook al heel mooi trouwens.

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige nailart. De nagellak zelf is ook echt prachtig. Wel jammer dat hij 3 laagjes nodig heeft, ik heb ook drydrops maar dan van essence maar nog heb ik echt een geduld van niets haha 🙂

  Beantwoorden
 • Lovely!

  Beantwoorden
 • Mooie nail art zeg! De combinatie van paars en goud is inderdaad prachtig. Lekker vrolijk ook met die bloemen 🙂 Wat bijzonder, zo’n plate van acryl, ik wist niet dat dat bestond. Fijn dat ie zo goed werkt!

  Beantwoorden
 • Your design is so pretty ♥ The polish looks great and I love the pattern.
  That plate looks really interesting, I’ve never seen a non-metal plate before!

  Beantwoorden
 • This polish is amazing! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment