Nail Art

Appeal4 Gradient Nail Art

Al die mooie Appeal4 lakjes, daar moest ik wat mee doen. En gezien ik niet vaak meer nail arts maak ging ik gelijk voor mijn twee favoriete dingen; gradients maken en stempelen! Een poos geleden heb ik de Holoy Shapes plate van MoYou aan winkelmandje toegevoegd toen ik een aantal lakjes kocht bij Hypnotic Polish. Ik hou van zulke abstracte, geometrische vormen.

MoYou Holy Shapes
Ja en dan komt het. Welk patroon, welke kleur, welke stamper… Qua stamper heb ik gewoon mijn eigen, favoriete gepakt die ik jaren geleden op EBay kocht. Qua kleur maakte ik wel een fout vind ik. Hij lijkt in het flesje zo donker en dus leek dat wel mooi zo samen. Maar hmmm… toch niet.

Ik koos voor het streepjes patroon; de derde van linksonder. Eerst de gradient afmaken die ik in mijn hoofd had; niks moeilijks, gewoon een simpele gradient van twee Appeal4 lakjes; de donkerpaars/blauwe is H15 Castors Crown en de lichte kleur is uit dezelfde holo collectie, H19 Sombrero Vibes. Klik hier voor alle swatches!

Gradient two Appeal4 holographics nailart
Oh wou dat ik het zo had gelaten! Vind dit gewoon al echt heel tof staan zo. Sprekend en de overgang vind ik goed gelukt! Maar ja, ik koos nu eenmaal voor een stempel erop.

Appeal4 gradient holographics nailart
Appeal4 gradient holographics nailart
Appeal4 gradient holographics nailart
Als ik het zo weer zie dan vind ik het ook wel weer leuk. Tis gewoon niet helemaal wat ik in eerste instantie in mijn hoofd had maar het zij zo! Het staat wel speels en apart, past ook wel bij me 🙂 Wil echt zo graag weer meer gaan nailarten! Wat vind jij van deze nail art?

handtekening blog sept 2015
Finally some nail art on the blog! Wish I had more time and energy. With all these gorgeous Appeal4 polishes laying around I just really had to make something. Since it had been some time, I wanted to go for my two favorite things to do when it comes to nailart; gradients and stamping. Let’s combine the two 🙂
The 2 Appeal4 polishes are from their new holo collection, H15 Castors Crown (which is the darker one) and H19 Sombrero Vibes. Made a gradient with just these two! And honestly, I should’ve left it like this! It’s stunning I think! Kind of regret the stamping. Not the pattern though; love everything on this fun MoYou Holy Shapes plate! But the color choice… in the bottle it looks so dark but it’s not as dark as I wanted it to be in the end. So not very happy about that but what can I do! So left it like this. In the end, seeing my pics again, I do like it. Just not really fond of it 😉 What do you think?

Comments (8)

 • It’s a lovely gradient and mani!

  Beantwoorden
 • I love this gradient. It sometimes happens that we have a design in our heads and it doesn’t look like we wanted to because the properties of nail things surprise us 😉 The stamping is nice, probably would look better with a different shade but don’t worry, I have many nail arts I’m not 100% satisfied of.

  Beantwoorden
 • Love the gradient!

  Beantwoorden
 • Je gradient is heel mooi! Het blauw geeft een bijzonder effect maar goud zou misschien ook mooi zijn?

  Beantwoorden
 • super gave nail art 😀

  Beantwoorden
 • Oeh, wat is ie mooi geworden! Ik vind ‘m sprookjesachtig door de prachtige glitters in de lakken 🙂

  Beantwoorden
 • I LOVE the gradient. Really, it’s georgeous. I think the stamping would look even better with a darker polish, as you planned, but I like it the way it is, too 🙂

  Beantwoorden
 • Wow, that looks fantastic ♥

  Beantwoorden

Write a comment