Appeal4 Rusted Redbud & Treasure of the Desert
Indie Polish

Appeal4 Rusted Rosebud & Treasure of the Desert

Heb twee leuke, winterse lakjes voor je vandaag. Best een leuk duo vind ik! “Rusted Rosebud” en “Treasure of the Desert”. Ik schrok een beetje van Treasure of the Desert in eerste instantie; het is glitter en ook nog in zo’n aparte kleur! Geen idee wat ik daar eigenlijk mee moest. Maar vond de kleur wel passen bij de nieuwe basic shades van Appeal4; de rood/ roest kleurige. Na even wikken en wegen besloot ik op 1 nagel één laagje glitter te lakken. En vind het toch leuk geworden!

Zoals ik al eerder liet weten heeft Appeal4 een nieuwe formule en daardoor een fijne dekking. Rusted Rosebud dekt bijna helemaal in 1 laagje, ik draag op de foto’s wel twee.

Appeal4 Rusted Redbud

Appeal4 Rusted Redbud

 

Appeal4 Treasure of the Desert

Appeal4 Treasure of the Desert

Wat een feestelijke combi! Ja dit kan ik prima handelen. Uiteraard heb ik een peel off onder de beide lakken voor een easy removal. Heb ook nog twee zulke tinten van Pretty & Polished liggen, die moet ik ook gauw maar swatchen.

Appeal4 is verkrijgbaar in de webshop van Appeal4 zelf, via Edgy Polish en Nail The Mail.

handtekening blog sept 2015

I got a lovely combo for you today! Appeal4 has some new basic shades in their collection and Rusted Rosebud is one of them. I also received the glitter polish and if you know me a little you’d probably understand that I
had a bit of a scare 😉 Full on glitter! But the color of the glitter fit so well with the other basic shades and Rusted
Rosebud, so decided on doing one nail with Treasure of the Desert.
Must say, I looove those rusty colors. They’re so different! And the glitter gave it a festive look.
What do you think?

Comments (7)

 • Rusted Rosebud vind ik een mooi kleur zo’n soort kleur heb ik gisteren van Essie toevallig gekocht.

  Beantwoorden
 • Rare kleur, ik weet niet wat ik ervan vind, hijs niet lelijk…..hmmm.

  Beantwoorden
 • I’m not good in rusty shades, but this one looks sooo good on you!

  Beantwoorden
 • .dit vind ik wel een mooie lak …een warme rode tint die ik wat meer naar een najaarskleur vind neigen …ook de combi met deze glitters erbij spreken mij wel aan…

  Beantwoorden
 • Awwwww, love, love, love Rusted Rosebud. It is such a fantastic color!!!

  Beantwoorden
 • Oeh! Dat is even wennen zulke kleuren… Ik snap dat je er moeite mee had en dat zou ik ook hebben. Het zijn niet 123 mijn kleuren maar jij maakt er natuurlijk weer prachtige swatches van!

  Beantwoorden
 • Mooie najaarskleur! Het glitterlakje is ook erg leuk!

  Beantwoorden

Write a comment