Indie Polish

Appeal4 – Valentine Feelings

Het is weer zover; een nieuwe collectie van Appeal4 die ik met jullie mag delen. Wederom een collectie die voor ieder wat wils bevat naar mijn mening.


Ze deden een contest op Facebook; deelnemers mochten een naam verzinnen voor deze collectie en Valentine Feelings is het geworden. Leuke naam en zeker toepasselijk voor vandaag! Want het is Valentijnsdag. Leuk als je een partner hebt, not so much als je alleen bent. Maar daar trek ik me over het algemeen weinig van aan!

Valentine Feelings is wel een collectie die niet persé in mijn top3 staat van de Appeal4 collecties die ze hebben uitgebracht. De glitterlakjes zijn sowieso niet echt mijn ding… tja, weet niet, beetje mwah gevoel dit keer. Maar, op naar de swatches, want ik ben wél erg benieuwd wat jij vind!

Ik begin gelijk met mijn favoriet van deze hele collectie en ik had nooit gedacht dat deze dat zou zijn!!

APPEAL4 – 225 – FROSTED ROSE
Hij is zo ontzettend lief! En niet streperig gelukkig, daar hoopte ik al op. Op de foto zie je 2 laagjes en 1 laagje topcoat.

APPEAL4 – 226 – ALL THAT SHE WANT IS GLITTEROp de foto zie je drie dunne laagjes lak. Vind de naam wel grappig XD Als je een leuke, lieve topper wil dan kan ik ‘m je wel aanraden!

APPEAL4 – 227 – MOONLIGHT LADYDit is ook zeker wel een mooie lak naar mijn smaak! Paars, beetje dusty, en apart. Op de foto zie je twee laagjes en één laag topcoat.

APPEAL4 – 228 CHERRY CHERRYOp de eerste foto zie je een paarse zweem; hij is in werkelijkheid ook paars. Helaas pakte mijn camera dit niet op en geeft ie ‘m blauw weer. Vind deze ook echt erg mooi, twee laagjes en één laagje topcoat.

APPEAL4 – 229 ROYAL PARTYDie shimmer! Hoe tof! Ja dit lakje vind ik ook leuk. Denk dat ik wel drie dunne laagjes zou doen; op de foto zie je er twee. Met een laagje topcoat.

APPEAL4 – 230 – GRAPHITE GREYIn het flesje op beide foto’s lijkt de lak wat blauw achtig. Dit is niet het geval; het is echt een grijze lak! Op de foto zie je twee laagjes; ik denk dat een derde zeker wel nodig is.

APPEAL4 – 231 – ROCK AND ROSES VOL 2Weet je, zo slecht is dit lakje nog niet. Ja het is glitter, maar als ik het resultaat zie van twee laagjes, dan vind ik het best grappig! Denk vanwege de zwarte glitter ook. Hij is apart!

Dit was ‘m alweer… Valentine Feelings van Appeal4. Zoals ik al zei, hij staat niet in mijn top 3, maar ik ben wel weer benieuwd waar Appeal4 straks mee gaat komen. Over het algemeen geniet ik erg van hun collecties!


Appeal4 is verkrijgbaar in de shop van Appeal4 zelf en andere collecties zijn
ook verkrijgbaar bij Edgy Polish.

On Valentines Day… I’m showing you Valentine Feelings! This collection is made by Appeal4 and the first one I’m showing you is certainly suitable for this occasion. It is my favorite as well and never ever expected that 😀
Frosted Rose is such a cutie. Very sweet pink and it’s not stripey luckily! Just think it’s adorable. Two coats and one layer of topcoat.
All That She Wants Is Glitter (hmmm I doubt that XD) is a cute pink glitter polish that I would personally recommend as a topper. On the pic you see three thin coats! You’ll be a lot quicker if you use a sponge.
Moonlight Lady is the most unique one in this collection I think. It’s purple, dusty and just different. Like it! On the pics you also see two coats and one layer of topcoat.
Cherry Cherry is purple which of course my camera couldn’t capture… It’s dark and that shimmer looks amazing!
Just like Cherry Cherry I used two coats for Royal Party. Perhaps it could do with another layer for a
more intense effect. Love the shimmer, love the color!
Graphite Grey is pretty color accurate on the swatch. It’s not that blue as the bottleshot! The shimmer looks amazing.
Just the coverage was a bit of a bummer. On the pic you see 2, think a third is to be desired.
Last one is Rock and Roses Vol 2. I actually like this glitter polish! With two coats you
get this effect. Think I like it because it has the black glitter which makes it quite bold.
This whole collection is not in my favorite top 3 of Appeal4 collections to be honest. Although I think I’m wearing the first pink one again 😀
Appeal4 is available in their shop.

Comments (3)

  • Wauw wat een prachtige kleuren. Vooral all that she wants is glitter en cherry cherry zijn echt mooi!

    Beantwoorden
  • Lovely collection. I find them all interesting but the most special one in my opinion is MOONLIGHT LADY.

    Beantwoorden
  • Cherry Cherry is absolutely gorgeous, and so intense!

    Beantwoorden

Write a comment