Nail Care

Astonishing SPA – Refreshing Soak

Vind het leuk nu reviews te schrijven over andere producten dan nagellak! Kan niet swatchen, nog steeds niet. Erg jammer en ik baal er van, maar aan de andere kant hou ik nu meer energie over voor andere dingen. Dat zet me wel aan het denken eerlijk gezegd. Maar goed, vandaag heb ik het genoegen je bij te praten over een heerlijk goedje. Iets wat je nog nooit eerder hier voorbij hebt zien komen en eerlijk is eerlijk; ik ook nog nooit heb gebruikt!

dscn8562
Het betreft een product van Astonishing SPA. Een merk dat maskers maakt, lotions en als je Cindy haar blog volgt dan weet je dat ze ook hele fijne scrubs maken! Ik kreeg een mooi potje opgestuurd van NailProduct.nl en ik was erg nieuwsgierig. Wat doet dat dan? Het gaat om de Refreshing Soak; een korrelige substantie die je in water oplost en je zo voorziet van een heerlijk manicure badje. Weldaad voor je nagels!

“Gebruik een schepje Refreshing Soak in een manicure bowl. Laat de handen 5 tot 10 minuten weken.” Een schepje; ik heb besloten een theelepeltje te gebruiken hiervoor. Kan altijd nog wat toevoegen toch? Een manicure bowl, die heb ik niet… Wordt tijd dat ik die maar eens ga aanschaffen. Want ik kan je zeggen dat mijn eerste keer mani soak zeker niet de laatste was!

dscn8575
dscn8588
Blij dat het niet naar roos ruikt want eerlijk gezegd hou ik daar niet zo van! De roze peper geeft de soak een extra kick. Het ruikt fris en clean, iets wat me aantrekt en wat je wil ruiken als je zo’n heerlijk verwenmoment hebt! Zoals de geur kappersshampoo je altijd dat luxe gevoel geeft, geeft dit je die salon ervaring. Ben je nog nieuwsgierig naar de ingrediënten?

dscn8568

Zaterdagmiddag, moe van een leuke maar drukke dag gister, ben ik aan de tafel gaan zitten en gekozen voor dit mani badje. Mijn handen ruiken nu nog een beetje naar de soak en ik hou er van! Mijn nagels zijn écht schoon. Nagelriemen gevoed. Wat een weldaad, haha! In het potje zit zo’n 120 ml en dus kan ik nog veel vaker zo’n badje nemen.

Gun jezelf ook zo’n verwenmomentje! De Astonishing SPA Sensual Soak
vind je hier in de shop van NailProduct.nl.

handtekening blog sept 2015press sample 1
I still can’t swatch and I like doing reviews like this to be honest! Ok, I’m bummed that I have so many pretty polishes laying around and not being able to photograph them and show them to you. But it also made me think about the energy I have left now, not blogging so much… not sure what to do with that at the moment.
Anyway, today I’m showing you something I’ve never done before; a mani soak! I received this lovely Astonishing SPA Refreshing Soak from NailProduct.nl and I was so curious.
So, Saturday, tired of a fun Friday, I sat at my table, took some warm water with me and put a teaspoon of the soak in de bowl. Don’t a proper mani bowl, but I’m on it, will buy one after trying this!
Next to taking pics of this of course, I just sat there, enjoying this pampering moment. The scent is Sensual Peppery Rose and I am very happy it doesn’t smell like roses, because I don’t like that. Think the pink pepper gives it a kick and it smells so lovely; fresh and clean. You know the hairdressershampoo scent? That gives you that luxury feeling? Well, this scent gives you a proper salon experience. I love it!
My hands feel soft and my nails are very clean and pampered. This is just something that a girl needs; especially when you need the relaxation!
Curious? You can buy this lovely mani soak at NailProduct.nl.

Comments (5)

 • Mmm, it sounds like a lovely product!

  Beantwoorden
 • lijkt me super lekker 😀 ik doe dit zelf ook echt nooit XD

  Beantwoorden
 • Sounds so relaxing! I once had a mani soak and it was soooo lovely, really enjoyed it.

  Beantwoorden
 • Klinkt heerlijk en de geur is idd heerlijk

  Beantwoorden
 • Ziet er goed uit en de schrub is zeker een fijne dus dit moet ook we goed zijn. Geurtje is heel lekker dat eraan zit.

  Beantwoorden

Write a comment