Nail Art

Barry M – Blue Mermaid Nail Art

De swatches van Barry M’s nieuwe collectie Molten Metal is je vast opgevallen. De laatste keer liet ik twee lakjes zien uit deze collectie, een rose gold en een blauw lakje genaamd Blue Glacier. Na het swatchen van deze lak ging ineens mijn nail art kriebel aan. Heerlijk, even lekker crea bezig zijn en alles om je heen vergeten. Wilde wel iets simpels… En er was een plate die ik in mijn hoofd had. Toen moest ik ‘m nog zoeken. Moet eigenlijk al mijn plates eens tellen, want het zijn er ongelofelijk veel!


Ik wist dat ik wilde stempelen en dus heb ik eerst de grijze liquid latex van Beautyill aangebracht. De plate had ik inmiddels gevonden tussen alle anderen (dingen georganiseerd houden is lastig schijnbaar…iets met; ik ben klaar en ik gooi ‘m terug in de bak ipv opberghoes). De Hehe 005.

Het rose gouden lakje, Pink Ice heb ik ook gebruikt voor deze nail art, al valt dat niet zo op denk ik… Wel jammer op zich. Misschien had ik een groter randje moeten doen?
“Pink Ice” maakt deze nail art misschien net iets ongewoner. De schelpjes vind ik zo leuk! Kreeg ik ooit ter review van een nail art shop die op een gegeven moment zomaar verdwenen is. Vind “Blue Glacier” wel passen bij mijn mermail thema, vind je niet?

De prachtige Molten Metal lakjes zijn verkrijgbaar bij Alice & Jo webshop.

You probably have seen some Molten Metal polishes by BarryM, their new collection. Or new… maybe latest? I have received a few and you have seen some swatches. After swatching Blue Glacier I felt like doing some nail art. Grabbed Pink Ice as well and thought I’d do an edge on the top of the nail near the cuticle. But first I wanted to stamp my mermaid pattern, I just had to find the plate… Since I’m hoarding them for years, it took a while before finding it (I’m the kind of person who’s happy to have everything organized and then chucks it in the box after using…). So after stamping I made that edge with Pink Ice and it’s not that visible unfortunately… But like the shell studs on there! Think “Blue Glacier” fits so well with my mermaid theme, don’t you think?
Barry M Molten Metal is available at Alice Jo webshop.

 

Comments (1)

  • The most perfect mermaid nails I have ever seen. Love it!

    Beantwoorden

Write a comment