Uncategorized

Barry M – Elderberry

De Gelly lakjes stonden al geruime tijd op mijn wishlist. Wat een prachtige pastel kleuren en mooie glanzende finish! Ik moest hier ook een paar van hebben.
And so I did. Zo af en toe zal er eentje voorbij komen op NailTalk. Elderberry is een lakje dat een beetje moeilijk te omschrijven is qua kleur. Zou het omschrijven als een blauw grijze kleur, die met weinig licht echt gewoon grijs lijkt. Maar in de zon zie je echt dat ie blauw is! Hoe ze aan die naam zijn gekomen? Geen idee. Want in geen mogelijkheid doet het me aan de kleur elderberry denken. But who cares? Hij is prachtig, echt een unieke kleur in mijn stash.

Hij is dekkend met twee laagjes. En ik heb de foto’s genomen zonder topcoat. Kun je voor jezelf zien hoe fantastisch de glans is!

Hoewel het zo’n zacht en niet heel opvallend kleurtje is, vind ik ‘m zo lief en mooi. Dit is een lakje wat je overal wel bij kunt dragen! Erg blij met deze aankoop.
Wat vind jij van Elderberry?

Comments (13)

Write a comment