Nail Polish

Barry M Matte – Cancun & Copa Cobana

Whaaa het is zomer! Die temperaturen…ongelofelijk. Moet er gewoon aan wennen! Zon, doe je best ๐Ÿ™‚ Om het mooie weer nog een hint te geven, hier twee heerlijk zomerse lakjes van BarryM die ik thuis gestuurd kreeg van de leuke webshop Alice & Jo. Ik heb je alle Coconut Infusion lakjes laten zien en er zaten ook drie matte lakjes bij. Waaronder Cancun en Copa Cabana. Fijn, nu heb ik dat liedje in mijn hoofd…. Copa…Copa Cabana… XD

Ik begin met een prachtige, groene lak die ik uiteraard niet goed op de foto kreeg. Man, als ik eens wist hoe ik dat moest oplossen… Hij is wel net zo fel, net zo matte. Lekkere lente kleur!

BARRY M – CANCUNHet aanbrengen vond ik minder makkelijk dan bij de Coconut Infusion lakjes; matte lakken zijn toch anders, een beetje vergelijkbaar met sommige neon-lakken. Dit merkte ik nog iets sterker bij Copa Cabana. Cancun had twee laagjes nodig en was droog binnen een mum van tijd!

BARRY M – COPA CABANACopa Cabana is een erg lastig te omschrijven kleur. Hij heeft iets weg van oranje, maar ook van rood รฉn zelfs een hint van roze. Lekker fel is ie zeker en ondanks zo’n kleur niet persรฉ mijn favoriet is, maakt deze mij wel vrolijk. De dekking ging iets lastiger bij deze lak, mede omdat ik een ridge-filler basecoat was vergeten. Dit soort matte lakken staan nou eenmaal beter op mooie effen nagels. Voor deze heb ik drie dunne laagjes moeten gebruiken; met ridge-filler ben je zeker met twee klaar.

Barry M matte lakken รฉn de Coconut Infusion lakken vind je
in de shop van Alice & Jo.


It’s almost feels like summer here at the moment! High temperatures, me like, me like alot. Although I noticed that I have to get used to it just a little bit. We went from wearing winter coats last week, to no sleeves.
These two polishes by BarryM are perfect for this weather; they are bright, vibrant and sunny.
Cancun is a gorgeous, matte green polish, that I just couldn’t get right on camera. It’s beautiful though!
The formula is a bit different than the creamy Coconut Infusion ones and found it a bit harder to apply. Which is mostly the case with matte or neon polishes. But two coats did the trick and the matte effect is beautiful.
Copa Cabana (thanks for putting that song in my head..XD) is hard to describe; it has something orangy, but also red and even a bit pink. Very unique shade! Not my favorite type of color, but it cheered me up, so that’s a good thing.
I used three thin coats for this beauty, just because I forgot to use a rigde-filler first. Matte polishes are very unforgiving and so I evened it out with three coats. If your nails are quite smooth then for sure you’ll need just two.
The Barry M matte polishes and the Coconut Infusion polishes by are available in the Alice & Jo shop.

Comments (4)

 • wow, cancun is such a vibrant shade! makes me want to go on holiday ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • Woahh die kleuren zijn echt gaaf!

  Beantwoorden
 • Love the bright shades and this finish is magnificent!

  Beantwoorden
 • Mooie kleuren inderdaad. Heerlijk zomers

  Beantwoorden

Write a comment