Nail Polish

Barry M MOLTEN METAL – Gold Rush & Holographic Lights

Bekijk jij wel eens de InstaStories op Instagram? Hoe leuk is dat. Vind het fijn dat ik toch foto’s kan laten zien die ik liever niet tussen al mijn swatches heb staan en mijn feed ‘vervuilen’. De een vind dat belangrijk, de ander niet, geeft niks, maar ik vind het fijn dat apart te houden. Soms maak ik een uitzondering en dan kom je eens een video tegen.
Als je mijn InstaStories een beetje bijhoudt, dan heb je gezien dat ik een aantal lakken had ontvangen van Alice & Jo webshop; 5 stuks van de Molten Metal collectie van BarryM. Hoe tof! Heb er twee geswatcht voor je; ‘Gold Rush’ & ‘Holographic Lights’.

BARRY M – MOLTEN METAL – GOLD RUSH“Gold Rush”…wat een enorm opvallende lak! Hij heeft een roze, best goed zichtbare gloed over zich, naast een fel gele gloed. Heel bijzonder. Ik heb drie dunne laagjes gelakt omdat ik na twee laagjes toch nog een heel klein beetje mijn tips er doorheen zag.

BARRY M – MOLTEN METAL – HOLOGRAPHIC LIGHTS“Holograhic Lights” was gelijk een favoriet. Hoe tof! Omdat ik in daglicht fotografeer heb ik niet echt het holo effect vast kunnen leggen. Maar zonder zon of lamp is de lak echt al opvallend! Licht zilver en bommetje vol hele fijne glitters. Twee laagjes gebruikt!

Waar ik vooral nieuwsgierig naar was toen ik de flesjes bekeek of ze zouden strepen misschien. Had nooit gedacht dat ze er zΓ³ uit zouden zien. Heel tof! Gold Rush is niet echt mijn ding geloof ik; heb niks met gouden lakken behalve voor stempelen. Maar het effect vind ik wel heel tof! Mijn voorkeur gaat zeker uit naar de tweede, Holographic Lights. En in de zon is ie nog heel veel mooier! Daar heb ik een filmpje van…En die zet ik waarschijnlijk wel op mijn IG in een InstaStorie. Kijken dus!

BarryM “Molten Metal” is verkrijgbaar in de shop van Alice & Jo.

BarryM come with a brand new collection, the “Molten Metal”. I was send five pieces of this collection by Alice & Jo webshop and I was very curious to try them. Looking at the bottle I was still a bit worried that they might be stripey. But I was WRONGGG. They are so unique and different! Showing you 2; “Gold Rush” and “Holographic Lights”.
Gold Rush is first of all not really my thing; don’t like golden polish except for stamping. What I do like is how bold it is! It has a pink glow to it Γ‘nd a bright yellow one. So you’re in for a suprise when you move your fingers.
Used three thin coats. After two coats I saw a teeny tiny bit of nail tip and so I went for a third coat.

Holographic Lights is a gorgeous silver polish packed with fine holo glitters and shimmers. Beautiful in natural light and stunning in sunlight. I was in love with this one straight away!
The sun was shining to I have the holo effect on video, will probably share it on my IG (InstaStorie I think!). Oh and I used two coats; no more needed πŸ™‚
The new BarryM Molten Metal collection is available at Alice & Jo.

Comments (3)

 • de zilveren holo variant is gorgeous πŸ˜€ echt mijn ding!

  Beantwoorden
  • Hij is ook echt gaaf! πŸ™‚

   Beantwoorden
 • Love the holographic one! <3

  Beantwoorden

Write a comment