Nail Polish

Barry M – Molten Metal – Pink Ice & Blue Glacier

Ik weet het nog… ik was op vakantie toen ik de eerste Molten Metal lakjes online zette van Barry M…! Wat vliegt de tijd. Bah. Wil wel weer terug!

Van Alice & Jo kreeg ik een vijftal Molten Metal lakjes opgestuurd. De zilveren holografische en goud met roze heb ik je al laten zien, klik hier als je ze nog eens wil bekijken. Dit keer koos ik ook weer voor twee stuks; Pink Ice en Blue Glacier.

BARRY M – MOLTEN METAL – PINK ICEDe close up foto heb ik verprutst, balen! Toch teveel trillen van de handen. Dus de tweede foto is anders dan anders. Pink Ice is een bronzen lakje die rosé goud aan doet op de nagels. Voor dat het een metallic lakje is, ben ik toch blij dat ie niet heel erg streept. Of althans, niet storend vind ik! Twee laagjes heb ik gebruikt.

BARRY M – MOLTEN METAL – BLUE GLACIERBij dit lakje is de kleur overduidelijk. En mooi vind ik, dat als de zon schijnt er toch een ook een soort zeegroene kleur in lijkt te zitten door de flecks die de lak bevat. Prachtig! Twee laagjes heb ik gebruikt.

Barry M is verkrijgbaar bij Alice & Jo, niet alleen de lakjes maar ook de prachtige make up! Neem dus zeker een kijkje. De Molten Metal collectie vind je hier.

Oh I can remember where I was posting the first two Molten Metal polishes by BarryM. ON HOLIDAY! Want to go back *sigh*. Showed you that stunning holographic silver polish and the golden with pink, remember? If not, plase out my blogpost here.
Now I can show you another two of this collection; Pink Ice and Blue Glacier.
Pink Ice is a polish that I find to be a bit rosé golden on the nails, and it has some sort of bronze to it. Hard to describe, but it’s a loveable color I think. It’s not that stripey, which I like!
Blue Glacier is obviously blue, bright blue and lovely. Same formula and the thing I really love about this polish is that in some light it has a seagreen glow to it. For both I needed two coats.
BarryM polishes ánd make up is for sale in the Alice & Jo webshop.

Comments (2)

  • I like both 🙂

    Beantwoorden
  • oehh ik vind ze wel wat speciaals hebben 🙂

    Beantwoorden

Write a comment