Nail Care

BCL SPA – Moisture Mask

Ik denk dat we allemaal onszelf te weinig verwenmomentjes geven in het drukke leven dat we leiden. Is toch waar? Toch hoeft een verwenmomentje niet veel tijd te kosten. Ik gunde mezelf een moment met dit heerlijke masker van BCL SPA. Nailproduct heeft dit merk in het assortiment.


Als échte chocoladefan koos ik natuurlijk voor de variant met witte chocolade. Wat was ik nieuwsgierig zeg! Witte chocolade is zoet, maar hoopte toch op een niet-chemische geur.
Dit vochtinbrengende masker bevat onder andere shea boter, melk proteine extract, honing extract, aloë vera blad extract, verschillende olien uit bijvoorbeeld de macademia en dus witte chocolade (Theobroma cacao (cocoa) extract (de hele lijst opnoemen is wat veel.)

Je kunt zo al zien dat de substantie zacht is. Maar voordat ik dat deed heb ik eerst mijn neus gebruikt en de geur goed opgesnoven. En… die is écht heel lekker. Als je wel eens een echte spa ervaring hebt gehad, dan weet je wat ik bedoel. Ik ruik de witte chocolade, maar niet overheersend en niet zo zoet als ik had gedacht. Genieten!


Het masker is zoals je hierboven kunt lezen niet persé alleen voor de handen. Maar dat is wel waarvoor ik ‘m gebruik! Ze kunnen wel een oppeppertje gebruiken.Je moet het masker 15 minuten in laten trekken. Ik voelde het langzaam wat opdrogen op mijn handen en intrekken. Dat vond ik het moeilijkst van alles eigenlijk; ik kan absoluut niet tegen droge handen. Krijg er kippenvel van! Dus niet teveel bewegen en niet teveel bij stilstaan. Misschien had ik meer moeten gebruiken…

Na 15 minuten rustig mijn handen afgespoeld met lauw warm water. Mijn huid voelde echt heel zacht aan!
En wat ik het allerfijnste vond? De geur blijft echt nog heel lang hangen. Heb dus echt nog uren daarna steeds aan mijn handen geroken haha. Heerlijk! Wel had ik de behoefte aan een likje handcrème na de tijd. Als mijn handen in contact met water zijn geweest dan móet ik smeren.

Uiteindelijk blij met dit masker (85ml – ze zijn er ook in het groot!) De geur maakte me gelukkig (schoon bed idee!), mijn huid was erg zacht. En het is goed even wat extra tijd te besteden aan de verzorging van je handen. Ze hebben veel te voortduren!

BCL SPA is verkrijgbaar bij Nailproduct.nl.

Comments (1)

  • DEZE WIL IK OOK!! hahahaha de producten van BCL SPA zijn zo fijn. Dit masker lijkt me echt een aanrader.

    Beantwoorden

Write a comment