Barry M Rimmel OPI Colorclub nail art stamping
Nail Art

Blue Flowers – Stamping Nail Art

Ik had zo’n andere verwachting van deze nail art… Mijn ideeën hierover veranderen steeds naarmate ik bezig was en denk nu achteraf dat ik beter had kunnen blijven bij het originele idee. Het leek me enorm leuk om met een mini set van Color Club een prachtige, lichte en kleurrijke basis te maken maar eigenlijk vielen ze gewoon weg op het wit. Ook het erop stempelen met een sponsje had beter gekund.

Collage Colorclub lakkenNiet dat ik helemaal niet tevreden ben hoor, maar hoe leuk zijn deze lakjes? Had leuk geweest als die kleuren ook echt naar voren waren gekomen. Je ziet ze vrij vaag nog. Heb ook nog wat groen gebruikt, Roll In The Grass van Rimmel.

Met de achtergrond licht bedacht ik mij gaandeweg dat de stempelkleur wel wat donker mocht zijn. Zou dit in eerste instantie met en holografische lak doen! Na even wikken en wegen, zwart, blauw, rood… koos ik voor een donkerblauwe lak van Barry M genaamd You Drive Me Navy. Goed gepigmenteerd en dus perfect om mee te stempelen!

Barry M Rimmel OPI Color Club nail art stamping

Barry M Rimmel OPI Color Club nail art stamping

Barry M Rimmel OPI Color Club nail art stamping
Vind dit zo’n leuke plate! Zie jij ook gezichtjes in het patroon met die blaadjes en bloemetjes? Dit patroon zit op de Infinity plate 140 van Dashica Beauty Shop. Heb het al vaker gezegd, maar die plates kan ik je écht aanraden!

Infinity plate 140
Ze zijn van goede kwaliteit. En vond ‘m leuk voor het voorjaar en zomer. Vorig jaar Pasen droeg ik een gradiënt met het patroon tweede links van boven. Die mani kan ik wel weer eens namaken… Anyhoeeeeeee… ik ben al met blij met hoe de nail art geworden is al had ik liever gehad dat de basis kleuren wat meer zouden opvallen. Wat vind jij?

handtekening blog sept 2015
Do you ever experience how you had something in mind for a nail art and it totally changed along the way? Well, it happend here… Wanted a neon pastel background with some holo stamping.
Unfortunately the Color Club colors kind of faded and I tried to make them a bit more bright with the Roll In The Grass by Rimmel. No luck there. So bit bummed about that I decided that holo stamping wasn’t the way to go and so I grabbed a darked shade for that, You Drive Me Navy by Barry M. Such a gorgeous navy blue and great for stamping!
I used an Infinity Plate, No. 140, available at Dashica Beauty Shop. Those plates are amazing. (did you notice the little faces in the pattern on the nails? 🙂 )  If you are fond of Mo You plates and their quality, you should definately try Infinity Plates. You won’t be dissapointed!
Over all, I like this nail art and had fun wearing it 🙂 Let me know if you like it!

Comments (11)

 • Super pretty work. 🙂

  Beantwoorden
 • The stamping plate looks great. I love this mani 😀 Very airy.

  Beantwoorden
 • oehh erg pretty ;D

  Beantwoorden
 • It is adorable – I love it!

  Beantwoorden
 • Ik vind je nailart heel erg mooi! Leuk met die pastel kleurtjes!

  Beantwoorden
 • De basiskleuren vallen inderdaad een beetje weg, maar alsnog is het een mooie nail art! Die bloemetjes zijn zo schattig:)

  Beantwoorden
 • I love the base! It looks so soft 🙂 yeah sometimes my mani ideas don’t work out as planned too… I like the end result a lot even if it’s not what you had in mind

  Beantwoorden
 • You did a great job, I love how it turned out 🙂 So soft and nice!

  Beantwoorden
 • He wat jammer dat die Color Club mini’s niet zo opvallen, vind ze juist zo cute! Maar juist dat lichte nu is ook wel mooi, heel zacht en bescheiden. Mooie plate inderdaad, moet ik ook eens gaan kijken!

  Beantwoorden
 • It looks great! The same thing happens to me all the time 😀

  Beantwoorden
 • what a lovely combo! I love the color of stamping design 🙂

  Beantwoorden

Write a comment