Nail Art

Born Pretty – Paisley Water Decal Nail Art

Stiekem ben ik best dol op waterdecals. Je kunt er zoveel leuks mee doen en staat ook nog eens heel gaaf. Weinig tijd? Ga voor decals! Ook als het stempelen niet wil of je met een stempel niet het resultaat krijgt was je wil. Nu ik meer tijd heb voor nail art ben ik dan (eindelijk na 15 mailtjes) een samenwerking met Born Pretty aan gegaan. Ik mocht wat leuke dingetjes uitzoeken en was gelijk dol op deze prachtige Paisley waterdecals.

Om ze zo maar op een lakje te plakken… hmm daar had ik niet zoveel zin in eigenlijk. Wilde er iets bijzonders van maken… Dus een Beautyill liquid latex potje gepakt, lekker zitten smeren en toen een sponsje eronder gekliederd met twee verschillende lakjes; “Storm” van Barry M en “Cancun” ook van Barry M.


Met dit keer een ander effect; op het sponsje een cirkel gemaakt. Het resultaat was niet top; Cancun viel wat weg en had niet het effect wat ik wilde. Dus even met een witte lak een ondergrondje gemaakt voor de middelste cirkel en voila.

En toch dan niet tevreden zijn he haha. Dat loste ik op een met een lakje van Nicole by OPI; Imagine That. Heb die overigens verdund met een andere, transparante lak om er een topcoat van te maken.


Resultaat van de gradient zonder sneldrogende topcoat. Dit zijn de decals! Zijn ze niet prachtig?


Op de achterkant staan de eenvoudige instructies zoals altijd. Volg dit altijd netjes, behalve de laatste stap waarbij ze aanraden een föhn te gebruiken. Echt niet nodig hoor!

En dit is dan het resultaat… Word er helemaal zen van!

Waterdecal nailart Barry M BPS
Waterdecal nailart Barry M BPS
Waterdecal nailart Barry M BPS
Dit is zo’n nail art waarbij mijn hartje breekt als ik ‘m eraf moet halen. Zo tof! Erg blij met het resultaat. En die decals? Die ga ik zeker weer eens dragen.

Zoals iedereen met een BPS samenwerking, hier mijn nailtalk kortingscode voor 10% in de shop van BornPretty: MTB10. Deze prachtige decals vind je hier.

If you don’t have time or the energy, I think waterdecals are the perfect choice to make some great nailart.
When I started my collaboration with Born Pretty, I had more time for nail art and so I sat down and started thinking what to do with these decals.
Started with a round gradient; a lighter color in the middle. I was wearing Storm by BarryM at the moment and wanted to make a circle in the middle with Cancun, also by BarryM. The color kind of faded so I sponged white on first. Then started adding the color. Over that, I added “Imagine That” glitter topcoat by Nicole by OPI.
Placed the decals in some water, placed them on a wet (dip your nail in the water as well for weasy placing the decals!) nail and there you go. Really LOVE the result <3  These decals I will wear again for sure!
Like everybody who collaborates with BPS, I have a code for 10% off if you want to shop: MTB10.
The decals you’ll find here.

Comments (3)

Write a comment