Nail Art

Born Pretty review – Nail Vinyls

Let’s go! Kleine break gehad en eigenlijk zou ik het liefst nog wat langer niet nailarten en swatchen. Klein stukje van de nagel af, maar ik heb zoveel liggen dat ik maar gewoon weer begonnen ben. Het is niet zo goed zichtbaar meer gelukkig! Deze nail vinyls van Born Pretty had ik nog liggen. Ze zijn goud, en hoolooooo! Kreeg bijna de neiging ze zo te laten en staren naar die regenboog kleuren.Waar ik wel eventjes om moest lachen… De handleiding. Ik weet hoe ze werken maar ik zet het toch altijd even op mijn blog, just in case. Deze vinyls kun je als sticker gebruiken én zoals ik heb gedaan, om een patroon achter te laten bij het aanbrengen van een laag lak. Lees mee….


Coating the oil on the nail. Hilarisch!
Maar goed, ik wist wat me te doen stond, dus ik heb de vinyl aangebracht op mijn ultra bolle nagel waardoor er toch kreukels ontstonden… De vinyls zijn vrij dik en stug, dus ik moest alles wel bijknippen.


Resultaat is niet helemaal perfect. De kreukels kreeg ik niet goed weg. Maar ik had wel zin in een neon kleurtje gezien het prachtige weer, dus BAM! NEON!Het lakje van Lacquester vertel ik je nog niks over, die swatches komen nog. Het neon lakje is er eentje van Laushine, een goedkoop merk die jaren geleden stempellakken hadden. Ze doen het nog steeds!

Al met al, ben ik niet zo heel gek op deze vinyls… Om naar te kijken, ja. Om er mee te werken, no so much. Ze mogen van mij wel iets dunner en minder stug.

Wil je ook betoverd worden door deze holo vinyls? Ze zijn verkrijgbaar bij Born Pretty.

Hi! I’m back. Had a bit of a longer break than planned but had a piece of my nail broken off. It’s still not perfect but I started anyway, because there is so much to do! Amongst my list of what to do; a review for Born Pretty, crazy golden holo nail vinyls. Love the look of them, those rainbow colors.
I though the instructions where quite hilarious XD. But I know how to use them, so I continued. Took a vinyl off, stuck it on my hand and then applied it on my nail (that way you reduce the stickiness). They are quite thick and firm. On my bold nail it just wrinkles all over… So I cut the patttern so it would fit better.
Result is still but messy because of the wrinkles, but I love the neon! Really was looking forward to play with neon pink. Added a pink stuk in the middle and done. (the Lacquester polish I won’t say anything about yet, swatches will come)
So overall… can’t say I’m a huge fan of the vinyls. Too thick, too firm. But love the holo look though!
Are you still curious to try and want to see that holo effect for yourself? Go here to the Born Pretty shop.

 

Comments (2)

  • Nail vinyls are very useful but sometimes I struggle with them when I put it on my nails or I take them down. I can be sooooo clumsy. Like very much the mani you made.

    Beantwoorden
  • jammer dat ze niet zo fijn werken 🙁

    Beantwoorden

Write a comment