Nail Art

Born Pretty – Rose Gold clear stamper review & Nail Art

Ik kreeg weer wat leuks van Born Pretty, iets waar ik erg nieuwsgierig naar was. Stempelen vind ik gewoon écht leuk om te doen en wil dan ook wel van alles proberen. Dus koos ik voor deze prachtige roze stempel, die vrij groot en plat is.

Ken je dat, dat je een lange stamper gebruikt waar je doorheen kunt kijken en vervolgens je verbaasd over de afstand tussen stamper en nagel? Je kijkt door de achterkant en mikken maar. Lastig vind ik, soms mik ik alsnog niet goed of duurt het voor mijn gevoel een eeuwigheid en snelheid bij stempelen is toch vrij belangrijk. Dus ik wilde een plattere proberen, eentje waarbij je makkelijker kunt bepalen én sneller waar de stempel terecht komt.


En wat is ie leuk! Girly, leuk kleurtje, met een deksel en een zachte, doorzichtige stempel. Ik was enorm benieuwd!
Koos voor (naast de Enchanted) mijn favoriete collectie van MoYou; Minimal. Plate no. 6. Dunne lijnen, dus nieuwsgierig of deze stempel dit aan zou kunnen!


En? En?
Uiteindelijk dan gelukt, na wat pogingen…, maar had inmiddels wel een zwart bureau en vingers. Hij pakte steeds niet. Dus ja, dan is het uitproberen. Minder hard schrapen, meer lak, rollen met de stamper, andere stempellak… zucht. De MoYou lak, oppakken, niet rollen en iets meer lak deed bij mij the trick. Blij toe! 🙂 En dat ie platter is? Super fijn! EDIT: de stamper heb ik schoongemaakt voordat ik begon, gewassen met zeep én met remover zonder aceton. En maak ze tijdens het stempelen schoon met een kledingroller.

Welke lakken ik heb gebruikt?
<3 Black Knight van MoYou
<3 Amethyst of Love van Masura (magnetische lak)
<3 Straight White van Layla No Lamp Gel PolishBlij dat ik voor een simpel design ben gegaan! Vind dat een leuke opvallende magnetische lak niet veel meer nodig heeft. Ondanks dit avontuur even duurde, wil ik ‘m toch weer eens pakken en kijken of een ander patroon wel beter werkt. Al met al kies ik vaak voor stampers die gelijk alles pakken zodat ik me niet hoef te ergeren haha.

Ik heb alleen een foutje gemaakt…

Of een Fout met hoofdletter F. Nadat ik de nailart had gemaakt wilde ik product foto’s maken (die maak ik altijd achteraf omdat er  tijdens met maken van een nail art ik vaak toch nog dingen wijzig, soms alles…) en pakte dus snel even een watje met remover (zonder aceton) en maakte de achterkant van de stempel schoon (kunststof, zie foto, dus niet de zachte stempel zelf!) waar wat zwarte lak op zat. Big mistake. De achterkant is een rond stuk waar je doorheen moet kijken. En dan kan dus niet meer…
Geen man overboord, ik kan de dop verwijderen en dan werkt de stamper ook prima.


Wel zonde! Heb het ook gelijk maar weggegooid. Bummerrrr. Ge zijt gewaarschuwd!
(EDIT: de stamper heb ik schoongemaakt voordat ik begon, gewassen met zeep én met remover zonder aceton. En maak ze tijdens het stempelen schoon met een kledingroller)

Deze rose gold stamper van Born Pretty is verkrijgbaar in de shop van BornPretty, je vindt ‘m hier. Ook komt er een leuke schraper bij geleverd!

So this stamper was an adventure! Took me quite some time and screwed it up in the end… First things first; I received this rose gold stamper from Born Pretty. I was curious to try a shorter and flatter stamper and loved the look of this one. Maybe you recognize the long ‘trip’ to the nail because the stamper is so long and you can’t really tell when you reached the nail? That problem is solved with this one.
Picked a MoYou plate with thin lines (Minimal 06) that could be a problem for some, but went ahead with this anyway. Didn’t take. Bummer! But after a few tries, desk being covered in black polish, I managed to make it work. Bit more polish, less scraping, different stamping polish did the trick. (EDIT: I cleaned the stamper with soap and water first, then I cleaned it with remover without acetone!)
Happy I choose this easy design though, because it was a bit of work. More than I’m used to!
Then… the screwup…
I always take product pics after making the nailart because I tend to change design/ products along the way. Since I had some black polish on the back (the hard plastic part, not the soft bit!) of the stamper, I cleaned it with nailpolish remover (without acetone). Shoudn’t have done that… It’s no longer see through and it needs to be see through! How silly…
So threw that part of the stamper away and I can still use it. Thankfully.
This stamper (and scraper that comes with it) you can get here.

Comments (3)

 • I made that mistake too in past 🙁
  Now I clean the stampers with scotch tape and everything is ok.
  Btw the mani is very cute. 😀

  Beantwoorden
 • Ik hoorde dat een pluisjes/kleding roller ook ideaal werkt om zulke stampers schoon te maken :3

  Beantwoorden
 • O wat balen. Ik heb het ook een keer gehad. Gelukkig is het geen hele dure investering. Prachtige nail art trouwens!

  Beantwoorden

Write a comment