Nail Art

BPS stamping plate BP-L054 review & Nail Art

Geometrische vormen zijn echt een ding bij mij. Als het gaat om dingen in huis (decoratie) gebouwen, nail art… het trekt me enorm aan. En van Born Pretty mocht ik wat leuks uitkiezen; niet verbazingwekkend dat ik koos voor deze plate!


De BP-L054. Je kunt er zoveel mee eigenlijk… de vakjes in kleuren bijvoorbeeld. Ik wil ze gewoon zo gebruiken zonder ze in te kleuren en begon mijn nail art bij elkaar te bedenken.

Ik droeg al een lakje van Catrice en besloot nog eentje van Catrice te gebruiken. De blauwe metallic lak (is echt niet mijn ding om heel eerlijk te zijn, zó streperig! Wel echt goede dekking; denk dat ie fantastisch zou stempelen) is Skyline, van de LE ‘Travelight Story’. De prachtige peachy lak is een ICO Nails lak, Catch Of The Day.

De nail art ben ik niet heel tevreden mee. Zo op mijn nagels wel leuk, maar om dat langer dan een dag te dragen? Nee, dat zeker niet. The result!
De kleurencombinatie roze, blauw en wit vind ik wel echt leuk bij elkaar passen. Hij is ook best leuk haha. Maar niet zoals de vorige nail art, dat ik die écht wel een week wilde (en kon) dragen.

Deze plate (item ID 36312), (en natuurlijk veel meer toffe plates) zijn
verkrijgbaar bij de oh zo bekende Born Pretty Store.

Geometric shapes really are a thing for me. Whether it comes to buildings, home decor or nail art, my eyes will always be drawn to those type of designs. So it wasn’t hard to pick a few plates from the Born Pretty Store and this one ended up being my first choice, the BP-L054 (item ID 36312).
I was wearing a Catrice polish from the LE ‘Travelight Story’, named Skyline. A blue metallic polish  that really isn’t my  thing. Really stripy… But amazing coverage and so I think it will stamp like a champ!
Took another Catrice polish (‘Catch of The Day’) because I thought the colors would look cute together, and with the white! The stamping was not a problem lucily, although the lines are a bit thin.
The overall result… meh. Not too happy. Cute but I only wore it for one day and took it off. What do you think?
This plate is available in the Born Pretty Store here.

 

Comments (2)

  • deze plate heb ik toevallig ook 🙂 vond sommige smallere lijntjes in de images wel lastiger te stampen, alsof ze niet goed opgepikt konden worden!

    Beantwoorden
  • Hele gave plate. Ik heb zoiets laatst gekocht van Moyra. Ik ga nog even bedenken hoe ik ze ga gebruiken, maar jouw nail art geeft me alvast genoeg inspiratie!

    Beantwoorden

Write a comment