cadillacquer-halloween
Indie Polish

Cadillacquer – Halloween collection 2016

Ik hoop echt met heel mijn hart dat je nog niet genoeg hebt van het leuke indie merk Cadillacquer! Want ik heb meer voor je in petto… De Banshee collectie zag je de afgelopen twee weken voorbij komen maar ze kwamen met nóg een collectie… Een echte Halloween collectie! Zelf zegt het me niet zoveel maar toen ik de lakken zag moest ik er wel gelijk aan denken. En de namen ook! Vandaag laat ik je de gehele Halloween collection 2016 zien, in één keer. Dat betekend veel foto’s; enjoy! 🙂

CADILLACQUER – GHOST

Cadillacquer Halloween Ghost
Cadillacquer Halloween Ghost
Dit is het eerste lakje wat ik droeg uit deze collectie. En die kleine blauwe glittertjes; ja leuk! Ik droeg het lakje naar een barbecue en wilde geen peel off eronder doen met kans dat het zou beschadigen. Dat betekende wel weken en krabben na de tijd om het eraf te krijgen.. zucht. Maar het was het waard; hij is leuk! Twee laagjes waren voldoende.

CADILLACQUER – BONES

Cadillacquer Bones
Cadillacquer Bones
Vind deze naam wel zo toepasselijk! Het doet me wel wat denken aan een botten kleur, skeletkleur. Vind het wel gaaf dat er een groene gloed in de lak zit en je de oranje en zwarte glittertjes (naast de witte) goed ziet. Twee laagjes waren voldoende, al heb ik niet heel dun gelakt.

CADILLACQUER – PUMPKIN

Cadillacquer Pumpkin
Cadillacquer Pumpkin
Deze laatste drie lakken vind ik echte Halloween kleuren! Pumpkin is een prachtige oranje, holografische lak. Maar weet je wat ‘m écht mooi maakt? De groene shimmer die er in zit! Dat zie je terug op de nagels op de eerste foto. Twee laagjes heb ik gebruikt voor dit lakje.

CADILLACQUER – ZOMBIE

Cadillacquer Zombie
Cadillacquer Zombie
Zombie is een fel groene, holografische lak met allemaal groen/ gouden flakes en oranje glitter. Leuk om alle kleuren uit de collectie zo wat terug te zien komen in elke lak! Twee laagjes had Zombie nodig voor een volledige dekking.

CADILLACQUER – DEVIL

Cadillacquer Devil
Cadillacquer Devil
Whaaa! Devil! Wat is ie mooi! Ja dit is zeker mijn favoriet. Ook in deze lak komen de echte Halloween kleuren weer terug door middel van de oranje en groene glitter. Hij heeft een zwarte basis en volgens mij een soort bronzen shimmer. Twee laagjes waren voldoende!

Cadillacquer Halloween
Wat een toffe collectie van Cadillacquer. Zoals ik al zei heb ik niet veel met Halloween; dat leeft hier ook niet echt in het noorden. Maar ik herken wel duidelijke Halloween kleuren in deze collectie en ik denk dat ik Devil nog vaker ga dragen; Halloween of niet 🙂

Deze Halloween collectie van Cadillacquer is verkrijgbaar bij Hypnotic Polish en
ik geloof ook bij Color4Nails vanaf 1 Oktober 2016.

handtekening blog sept 2015press sample 1
I hope that you haven’t had enough of this lovely brand Cadillacquer! Last two weeks I showed you the Banshee collection, which contained 10 gorgeous polishes. Now, something totally different and you might just know by looking at the colors: Halloween! Halloween is a festive day that doesn’t mean much to me personally. We don’t celebrate here or do some scary stuff! But it’s gaining populairity here in the Netherlands. Cadillacquer made an awesome collection and I’m showing you all today.
First up is Ghost. A light grey base with holographic shimmer and bright blue glitter. De grey base kind of turns light blue because of that and I love it 🙂 Two coats!
Bones is such a perfect name for this brown/beige polish with white glitter. And that’s not all; it has green glow and orange shimmer. This one needed two coats and not thin coats. Otherwise you’d have to do three.
Then, Pumpkin. Good guess 😀 Really a Halloween color don’t you think? It’s orange and holographic. A nice twist to this one is that it contains a pink glow! Can you see on my pics? That’s what makes this polish so beautiful to me.
Next up, Zombie. A bright green polish with green flakes and holographic microglitter. If you are a fan of green, you’ll love this one! Two coats were needed.
And last but not least; Devil. And for sure my favorite of the bunch! What a stunning polish! Black, with holographic shimmer and green and orange glitter. Needed two coats. For sure I’ll wear this polish again, Halloween or not 🙂
The thing I like is that the colors come back in almost every polish in shape of shimmer or glitter. Lovely!
This Halloween collection is available 1st of October at Hypnotic Polish and I believe Color4Nails.

 

Comments (11)

 • Het zijn inderdaad mooie kleurtjes! Sommige passen beter bij Halloween dan andere maar ik moet zeggen dat oranje en groen snel bij mij achter in de la verdwijnen.

  Beantwoorden
  • Oranje bij mij ook hoor. Vind het wel leuk dat deze oranje roze shimmer bevat!

   Beantwoorden
 • If I have to choose I think the first is my favorite 🙂

  Beantwoorden
 • I just fell in love with Ghost and Devil. 😀

  Beantwoorden
 • This is a fantastic fall/Halloween collection. I especially like ZOMBIE and DEVIL and I think they are much to pretty for these names :))

  Beantwoorden
 • Die grijze en die zwarte vind ik heel erg mooi! De oranje en groene ook met die holo’s erin, maar dat zijn weer niet echt kleuren die ik snel zou dragen.

  Beantwoorden
 • Wat een mooie kleurtjes. Ze hebben ook erg leuke namen zeg! 🙂

  Beantwoorden
 • That black with orange glitters is amazing!

  Beantwoorden
  • Totally agree! My favorite as well 🙂

   Beantwoorden
 • I love Pumpkin a lot, it is gorgeous and perfect for autumn and Halloween 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een gave collectie! Devil is wel de ultieme Halloween-lak. Zombie doet me denken aan Frankenstein, haha. Ghost valt ook goed in de smaak bij mij 🙂

  Beantwoorden

Write a comment