Indie Polish

Cadillacquer – Requiem & The Truth About Unicorns

Nog vier lakjes heb ik staan van de Banshee collectie! En dit zijn er twee van. Leuke is dat ik ook nog een Halloween collectie heb liggen van hetzelfde merk en die is ook echt gaaf 🙂 Maar eerst de Banshee collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de gelijknamige serie die ik zelf (nog) nooit heb gezien. De eerste die ik je laat zien is het lakje uit de collectie met de meeste glitter en voor mij eigenlijk daardoor ook de minst favoriet.

CADILLACQUER – REQUIEM

Cadillacquer Requiem
Cadillacquer Requiem
Er lijken wat lichtere plekken te zien op de foto’s, wat jammer is want in het echt is dit vele malen minder zichtbaar. Wilde geen derde laag lak doen gezien er naar mijn smaak dan teveel glitter op elkaar komt en het geheel nogal ‘bulky’ maakt. De rode kleur vind ik wel gaaf. Als ik kijk naar het flesje vind ik ‘m tof maar op mijn nagels komt ie niet zo mooi tot zijn recht.

Dan, The Truth About Unicorns. Een totaal andere lak; een lichtgrijze lavendel kleurige lak met hele fijne glitters.

CADILLACQUER – THE TRUTH ABOUT UNICORNS

Cadillacquer The Truth About Unicorns
Cadillacquer The Truth About Unicorns
Dit is echt mijn my cup of tea! Zacht, lief en holografisch. Ook zitten er wat roze kleine flakies in, maakt ‘m nóg mooier in mijn ogen. Wel had ie drie dunne laagjes nodig.

Nog twee te gaan! Die laat ik ook gauw zien. En een overzicht van alle swatches 🙂

De Banshee collectie van Cadillacquer is verkrijgbaar in de shop van het merk zelf maar ook bij Hypnotic Polish.

handtekening blog sept 2015press sample 1
Hi all! Got two more Cadillacquer polishes to show you. The Banshee collection by Cadillacquer is inspired by the Banshee series, that I haven’t seen (yet). Did you? Let me know!
Requiem is a polish in the collection where they used the most glitter. That makes it the least favorite polish in the collection, although I love that red shade!
Bit hesitant to do another, third coat, because it might become bulky. So left it with two! It’s funky and sparkly don’t you think?
Next up is The Truth About Unicorns, which is such a gorgeous lavender shade. Holographic and did you notice the cute pink flakes? This beauty needed three thin coats but you forget about that when you see the result. Soft and feminine.
The Banshee collection is available in their shop, at Hypnotic Polish & Color4Nails.

Comments (9)

 • Lovely swatches as always!
  REQUIEM is too glitter loaded for me – but both are lovely 🙂

  Beantwoorden
 • I can’t decide which I like better. Both are pretty. 🙂

  Beantwoorden
 • Requiem is amazing!

  Beantwoorden
 • Oehh die laatste, super mooi!

  Beantwoorden
 • I love glitter, but I’m not sure how to think about the color combination in Requiem :’D
  The lavender one is beautiful ♥

  Beantwoorden
 • De eerste vind ik echt heel mooi en bijzonder

  Beantwoorden
 • I love them both!
  I don’t have any Cadillacquers yet, but I might buy a couple at some point 🙂

  Beantwoorden
 • He bah, nee de eerste is echt niet mijn ding. Ik hou erg van glitters, maar vind rood en paars echt niet mooi bij elkaar. De tweede is wel een hele schattige lak! Ik ben heel benieuwd naar de Halloween-collectie 🙂

  Beantwoorden
 • Beautiful Shades

  –Sony
  https://nailscontext.blogspot.com

  Beantwoorden

Write a comment