Cadillacquer Shameless collection
Indie Polish

Cadillacquer – SHAMELESS collection – Part 1

Cadillacquer heeft weer een nieuwe collectie uitgebracht. Dit keer heeft ze zich laten inspireren door een televisie serie, een comedy/drama genaamd Shameless. Moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van had gehoord! Het gaat over een dysfunctioneel gezin dat bestaat uit een vrijgezelle vader en zes kinderen. Als je googled en de foto’s ziet dan herken je de kleuren uit deze 10 delige collectie. Ik mocht ze swatchen en vandaag laat ik je deel 1 zien, 5 stuks; ik zie het niet zo zitten meer dan 20 foto’s in één blogpost te stoppen. Oh en check ook even dat zwarte doosje op onderstaande foto; hoe luxe!

Cadillacquer Shameless collection

CADILLACQUER – I AM A STORM

Cadillacquer SHAMELESS I Am A Storm

I Am A Storm is een blauwe lak die bommetje vol holografische glitter, groene glitters én flakies. Vind het een mooie lak die me doet denken aan de zee. Twee ietwat dikkere laagjes en topcoat.

CADILLACQUER – TELL ME YOU NEED ME

Cadillacquer Tell Me You Need Me
Cadillacquer Tell Me You Need Me
Oh echt, dit is toch te schattig! Een van mijn favorieten uit deze collectie. Vind ‘m prachtig. Zacht blauwe, gelly achtige lak met kleine holografische glitter en verschillende groottes roze glitter. Drie laagjes en topcoat.

CADILLACQUER – STRANGERS ON A TRAINTja, ik ben geen groot fan van oranje lakken. Voordeel vind ik dat de lak niet super fel is en lieve, gouden glitters bevat die het wel echte een klein feestje maken. Best leuk, maar niet voor mij geloof ik. Twee ietwat dikkere laagjes en topcoat.

CADILLACQUER – A NIGHT TO REMEM…wait what?Vind dit ook echt een beauty. Prachtige kleur paars. Prachtige fijne, holografische glitter en multi chrome flakies. Echt een uniek lakje! Ook voor deze twee laagjes en één laagje topcoat.

CADILLACQUER – THE ALIBIKon dit lakje iets beter op deze manier vastleggen in een close up. Ik tril soms nogal en dan moet ik wat anders verzinnen, helemaal als het om zulke, fijne holografische lakken gaat! The Alibi is een prachtige paarse duochrome lak die een groene gloed vertoont. Drie dunne laagjes en één laagje topcoat.

De rest volgt heel gauw! Op de allereerste foto in deze post kun je de andere lakken al zien; weet je wat je te wachten staat.

De Cadillacquer collectie is verkrijgbaar vanaf 20 mei bij Hypnotic Polish en zal later ook verkrijgbaar zijn bij Color4Nails.

Cadillaquer has a brand new collection that was released yesterday the 20th. A brand near to my heart and always excited to see what Madeleine created! This time she was inspired by the television series Shameless, which I had never heard of. It’s a comedy/drama and a remake of the British tv show. The serie Shameless depicts the dysfunctional family of Frank Gallagher, a single father of six children. While he spends his days drunk or in search of misadventures, his kids learn to take care of themselves. If you look up pictures on Google, you will recognize colors from this 10-piece collection.
Madeleine also made these gorgeous, luxurious boxes to protect your Cadillacquer bottles. Love them!
Will split my review in two, since there are so many pics to show; today part 1!
Starting with I Am A Storm. A gorgeous blue polish, packed with holographic glitter, green glitter ánd flakes. Reminds me of the sea, love it!
Next up is one of my favorites; how adorable is this polish; Tell Me You Need Me. A soft blue, with holographic glitter and different sizes of pink glitter. Used three coats and topcoat.
Although orange is not my kind of color, I think the gold still makes this pretty to wear; Strangers On A Train. It’s quite soft! Used two slightly thicker coatersor this one and topcoat.
A Night To Remem…wait what? is agorgeous purple polish with gorgeous multichrome flakes and of course the holographic glitter! Very unique polish, love it. Two coats and topcoat.
Last up of these four is The Alibi. The Alibi is a puprle holo duochrome which gives that gorgeous green glow in certain light. Beautiful! it is quite sheer and needed three coats.
Rest is up very soon, there are also some beautiful ones, so stay tuned <3
Cadillacquer Shameless collection is available now at Hypnotic Polish and Color4Nails will also follow later.

Comments (1)

  • Wat een gave collectie. De lichtblauwe is mijn favoriet.

    Beantwoorden

Write a comment