Indie Polish

Cadillacquer – SHAMELESS collection – Part 2

Deel 1 stond gister online. Hoe graag ik alles in één keer wil laten zien, het lijkt mij vervelend om meer dan 20 foto’s in één blogpost te stoppen. Dus verdeel ik het door tweeën! Vandaag dus deel 2 van de prachtige Shameless collectie van Cadillacquer. Het is een merk wat ik erg leuk vind, ondanks de glittertjes. Ik heb daar een beetje een haat-liefde verhouding mee. Het verwijderen is echt een minpunt, maar met bijvoorbeeld een peel-off base is dat prima te doen. Het hoeft van mij geen gigantische glitterpartij te zijn op mijn nagels, maar een sparkle hier en daar vind ik toch leuk.

Cadillacquer heeft deze collectie geïnspireerd op de gelijknamige tv serie Shameless. Zelf ken ik het niet, maar als ik de foto’s bekijk op Google dan zie ik de kleuren wel terugkomen in de collectie. Hier zijn dan de laatste 5 en een collage met álle lakken!

CADILLACQUER – I ONLY MISS HER WHEN I’M BREATHING“I Only Miss Her When I’m Breathing” vind ik echt zo mooi. Ik hou van groen en deze kleur is zo zacht. Er zitten prachtige shimmers in en flakies die groen, goud, blauw en roze kleuren. Twee ietwat dikkere laagjes was voldoende!

CADILLACQUER – A BEAUTIFUL MESSDeze groene lak zit écht bommetje vol shimmers, holografische glitter en multichrome flakies. Hij is mij misschien net iets té vol! De kleur vind ik wel erg mooi. Op de foto zie je twee ietwat dikkere laagjes lak en topcoat.

CADILLACQUER – SHAMELESSDeze lak heeft dezelfde naam als de collectie, Shameless. Het is echt een fel oranje lak met vrij felle, roze glitters erin. Zoals je weet zal oranje nooit mij voorkeur hebben en ook zeker niet zo fel. Geen favoriet, al moet ik zeggen dat ik het wel leuk vind dat er roze glitters in zitten; unieke keuze! Twee ietwat dikkere laagjes en topcoat.

CADILLACQUER – THE F WORDDOL OP! Hoe mooi! Een knal paarse lak met zwarte en blauwe glitters in verschillende groottes en kleuren. Echt tof! Stoere lak en ja, zeker eentje die ik weer ga dragen. Twee laagjes en topcoat.

CADILLACQUER – CHICAGOIk denk dat ik deze wel tot mijn favoriet van de hele collectie kan omdopen. “Chicago”. Zulke kleuren maken mij erg gelukkig en heb deze lak dan ook echt dagen gedragen. Kreeg er geen genoeg van! Hij heeft naast dat ie prachtig holografisch is een mooi, cherry achtige goed die je goed ziet als je je hand beweegt (kijk maar naar het flesje op de eerste swatch foto!) Intens en een betere dekking dan The Alibi. Deze lak heb je twee laagjes voor nodig.

En dit waren ze dan, alle tien lakken! Wil je de eerste vijf nog eens bekijken? Klik dan hier. Jij weet mijn favoriet(en), welke zijn die van jou?


De Cadillacquer collectie is verkrijgbaar vanaf 20 mei bij Hypnotic Polish en
zal later ook verkrijgbaar zijn bij Color4Nails.

Here’s part 2 of the Shameless collection by Cadillacquer! Want to see the first part, the
first 5 swatches? Click here.

Starting with a lovely minty green polish, with holographic shimmers and flakies that turn blue, green, gold, pink… Just stunning! “I Only Miss Her When I’m Breathing“, love this one.
A Beautiful Mess” is also a green polish; slightly darker shade and packed with holographic glitter, shimmer and flakes. Needed to slightly thicker coats for this one!
The bright orange polish is Shameless, same name as the collection itself. I am not an orange lover so this one is perhaps not so me, but I do like the bold move of putting bright pink glitter in there! Needed two coats of this one as well.
The F Word” is a polish that I was in love with straight away. It’s bold, bright purple and contains different sizes of black and blue glitter. So very unique, will wear this one again for sure! Needed two coats.
Last up is my number one favorite; Chicago. I knew that from the moment I saw it. It will not surprise you I think, since it’s a berry/ cherry shade and I just love that. It’s stunning, holographic and has a gorgeous cherry glow to it (like you see on the bottle in the first pic). Two coater and wore this for days and days. And will do again for sure!

Cadillacquer Shameless collection is available now at Hypnotic Polish and Color4Nails will also follow later.

Comments (5)

 • die paarse <3

  Beantwoorden
 • Prachtige collectie inderdaad. Heel uniek en geen gewone glitterlakjes.

  Beantwoorden
 • The Beutiful Mess rocks 🙂

  Beantwoorden
 • Sorry, I meant ‘beautiful”. I also like The F World.

  Beantwoorden
 • Interesting polish names and it’s hard to choose one favorite from all the beauties you showed us. I think I like the most: I ONLY MISS HER WHEN I’M BREATHING.

  Beantwoorden

Write a comment