Indie Polish

Cadillacquer – The Fire Trials & Homecoming

Ik ben aan het eind gekomen van de 10 (!) delige Banshee collectie van Cadillacquer. Best een hele klus! Alles in één post proppen is geen optie gezien je dan zoveel foto’s moet laten zien. Dus maar zo gedaan! Aan het eind laat ik je ook een collage zien met alle swatches. Vandaag dus de laatste 2; The Fire Trials & Homecoming.

CADILLACQUER – THE FIRE TRIALS

Cadillacquer The Fire Trials
Cadillacquer The Fire Trials
Hmmm ok. In het flesje vond ik ‘m er gaaf uit zien maar toen ik ging lakken dacht ik gelijk ‘nee niet mijn ding’. Toch echt teveel glitter! De holografische basis is bijna doorzichtig en er zitten fel rode, zwarte en donkergrijze glitters in. Twee laagjes heb ik gebruikt en ook twee laagjes topcoat.

CADILLACQUER – HOMECOMING

Cadillacquer Homecoming
Cadillacquer Homecoming
Homecoming heeft een blauwe, holografische basis. Er zitten groene, blauwe en roze glassflecks in die dit lakje echt wel heel uniek maken. Vind het echt een prachtige lak! Ook hiervan had ik 2 laagjes nodig, maar met 1 laagje topcoat.

Dit is de hele collectie. Tien stuks! En alleen geïnspireerd op de gelijknamige serie Banshee. De kleuren en finishes zijn uniek en apart vind ik, toch aardig veel lakken die richting blauw gaan. De lak “Banshee” heeft absoluut mijn voorkeur. Wat een beauty is dat! Als ik nog een 2e moest kiezen dan kies ik voor “Bloodlines”.

Cadillacquer Banshee collection
Cadillacquer Banshee collection
Enorm blij dat ik deze collectie mocht swatchen! Het leuke er van is dat ik waarschijnlijk mijn favo twee op mijn wishlist had gezet en misschien wel gekocht. Nu heb je ook weer andere lakken geprobeerd die toch ook prachtig zijn! Welke is jouw favoriet?

De Cadillacquer Banshee collectie is verkrijgbaar in de shop van het merk zelf maar ook bij
Hypnotic Polish!

handtekening blog sept 2015press sample 1
Already the last two polishes of the Banshee collection by Cadillacquer! It contains 10 polishes and I swatched them all 🙂 It was quite the job! The last two are The Fire Trial and Homecoming.
The Fire Trial isn’t really for me I think. Too much glitter. It has a nearly see through, holographic base and is packed wityh loads of black, light grey and bright red glitter. Despite the transparant base, I used two coats and felt like this covers the nail up pretty well!
Homecoming has a blue holographic base and is packed with pink, green and blue glassflecks! That makes this polish so beautiful in my eyes. It’s teal leaning sometimes and the golden glassflecks makes it warm and inviting to wear any time. I used two coats for this one and one layer of topcoat.
Made a collage of all the Banshee polishes. Which one is your favorite?
My definate number one is “Banshee” , and second “Bloodlines”. Both so very stunning!
The Banshee collection is available now in their shop and Hypnotic Polish.

Comments (10)

 • Nummer 1 en 5 vind ik echt top. Fijn dat ze ook gewoon in nl te bestellen zijn.

  Beantwoorden
 • Geef mij maar mooi de rode lakjes. Vooral de donkere lijkt me heel mooi voor de feestdagen.

  Beantwoorden
 • Thank you so much for the gorgeous pics Miriam!

  Beantwoorden
 • They look good on you!

  Beantwoorden
 • I like both of them; the first one reminds me of an animal pattern, don’t know why :O – I prefer this one 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een mooie glittercollectie! Mijn favoriet is de oceaanachtige, op de collage linksboven in de hoek 🙂 Al vind ik alle blauwe en lila lakken wel wat hebben.

  Beantwoorden
 • Waren we maar zussen, dan zou ik al je lakjes lenen LOL. Hele mooie collectie en de donkerrode is mijn favoriet.

  Beantwoorden
 • Oh ik vind juist de 1e wel heel erg gaaf! Apart maar erg mooi! 🙂

  Beantwoorden
 • They are both beautiful. Cadillacquer makes so special polishes. 🙂

  Beantwoorden
 • Wat zijn ze weer prachtig!

  Beantwoorden

Write a comment