Nail Polish

Caption – Double Take collection

Ben altijd zo onder de indruk van de verpakking van Caption! Zo mooi, zo luxe. De strik, de kleuren, stevige doosjes, ik vind het echt heel mooi. Dit keer zat er nep sneeuw in! Ik moest er erg om lachen, hoe tof is dat!Eerlijk is eerlijk, die sneeuw werd een klein beetje een pain in the b*tt omdat het zich nestelde tussen dop en flesje, op de grond terecht kwam en ik het zo af en toe nog steeds tegen kom op plaatsen waarvan ik denk huh? Het is zeker toepasselijk als je bedenkt dat hier al een paar dagen sneeuw ligt (wat wel steeds verdwijnt, maar ik kijk onder andere uit op een garagedak als ik aan de eettafel zit en die is al dagen mooi en glinsterend wit!).


Maar ok, terug naar de lakken! Vind het weer een prachtige collectie. Ik heb zo mijn voorkeuren en er zit ook eentje bij die niet persé mijn smaak is, maar waarvan ik wel vermoed dat ie erg goed gaat stempelen, dus dat vind ik dan weer een plus! Op naar de swatches van Double Take 🙂

CAPTION – BEST WORST DAY EVER

Caption Best Worst Day Ever
Caption Best Worst Day Ever
Ik denk dat dit mijn minst favoriet is. De kleur vind ik wel erg mooi en ik denk dat ie goed zal stempelen. Hou gewoon wat minder van metallic lakjes, wel erg blij dat ie niet streept maar dat de zilveren shimmer goed verdeeld blijft. Nog een pluspunt; het is een one-coater!

CAPTION – IN MY PREVIOUS LIFE


Caption In My Previous Life
Eerlijk? Wist niet zo goed wat ik van dit lakje moest denken… Maar wat is ie cute! Wat is ie mooi! Die sparkle, die zacht roze tint.. Hij doet me denken aan sneeuw. Enorm blij met dit lakje. Zo blij dat ik er ook nog een nail art mee heb gemaakt (voor het eerst sinds tijden weer!) want daar is het ook een perfecte basis voor. Mijn nagels zijn vrij geel door al het lakken, dus ik heb drie dunne laagjes aangebracht om echt die wit roze kleur te krijgen. Maar twee zouden ook prima volstaan als je geen gele nagels hebt.

CAPTION – GRIN AND BARE IT

Caption Grin And Bare It
Caption Grin And Bare It
Grin And Bare It is een zachte, nude kleur met een subtiele wit zilveren shimmer. Vind de kleur niet heel mooi staan bij mijn huidskleur. Jammer, want vind het een erg mooi lakje wat bij elk kledingstuk wel zou matchen denk ik. Twee laagjes had ik nodig.

CAPTION – HURT SO GOOD

Caption Hurt So Good
Caption Hurt So Good
Dit lakje had als het aan mij lag Miriam geheten. Wat een beauty!! Het is geen geheim dat ik van dit soort berry achtige kleuren hou en dat zal ook altijd zo blijven vermoed ik. Prachtig, creamy en donker. Echt mijn ding! Twee laagjes had ik nodig.

CAPTION – MADE YOU LOOKMade You Look is een Top Effects lak. Dat behoeft verder geen uitleg toch? Mooie, helder blauwe lak met een heleboel glitters die je nagels gelijk opvrolijken. Heb één laagje over Hurt So good gelakt. Er zit genoeg glitter in om ze mooi te kunnen verdelen over de nagel zonder ze er uit te hoeven vissen.

Dit was de Caption Double Take! Vind het een leuke collectie, ondanks er een paar bij zitten die misschien niet zo miriam achtig zijn. Maar Hurt So Good maakt veel goed, even als In My Previous Life!
Als je eerder een artikel hebt gelezen van Caption hier op Nailtalk dan weet je dat je Caption gebruikt met de bijbehorende base en topcoat. Wil je alles weten over deze long lasting lak met gellook? Klik dan hier en hier.


Caption is verkrijgbaar in de webshop van het merk zelf.


I had a good laugh when I reveived this gorgeous package. It contained fake snow! Huge suprise and  looks so great! Caption is very good in wrapping your precious polishes. Feel so luxurious!
It became a pain in the b*tt a little because it’s everywhere. Between the cap and bottle, floor, clothes, everywhere.
But back to the polishes, that is the most important thing! 🙂 This collection is named Double Take and I think it looks great. Just a few that are not quite my thing, but I’ll explain!
First up is Best Worst Day Ever. I think my least favorite. Not really into polishes like these ones, don’t like the metallic part. But love the shade and I think it will stamp very well because it’s a one coater!
Then a polish of which I first thought I would feel the same about as the first one, In My Previous Life. But I was so wronggg! Love it. It’s super cute and reminds me of snow! Did you see the tiny sparkles?
Used three coats though, because of my charming yellow nails…
Then a nude, beige polish that doesn’t match all that well with my skintone. But love the silver shimmer in it, makes it soft and it’ll fit with any outfit I guess! Two coats.
If you kind of know me by now, you’d know instantly that this color is my very favorite of all, Hurt So Good. A gorgeous intens berry shade, lovely and creamy. Huge fan! It’s warm and I applied two coats.
Over Hurt So Good I added one layer of the Caption Top Effects ‘Made You Look’. A very festive and bright blue glitter topcoat that cheers you up straight away!
What do you think of the Double Take collection?

Comments (6)

 • Oh wow, dat is inderdaad mooi ingepakt zeg. Een cadeautje op zich, om over de lakjes maar te zwijgen. Daar word je toch gewoon blij van !

  Beantwoorden
 • in my previous life is heel mooi. De kleuren zijn geweldig maar de structuur van de lak heb ik enorme moeite mee.

  Beantwoorden
 • Mooie lakjes! Ik denk inderdaad wel dat de kleuren je maar net aan moeten spreken, zelf vind ik ze er eigenlijk allemaal wel tof uitzien!

  Beantwoorden
 • The package is so cute and lovely and I like the best HURT SO GOOD.

  Beantwoorden
 • Dit is niet helemaal mijn collectie. De donkerrode is prachtig, maar de rest vind ik minder mooi. Ik hoop dat de blauwe goed stempelt, dat zou leuk zijn.

  Beantwoorden
 • The berry one is perfect and it looks amazing with the topper!

  Beantwoorden

Write a comment