Nail Art

Caption Gradient Nail Art

De Double Take collectie van Caption zag je hier een aantal dagen geleden. Je hebt misschien wel gemerkt dat er veel minder online komt dan voorheen. Voorheen kwam er elke dag behalve zondag wel iets online, maar feit is dat ik dat nu niet meer trek. Des te meer kan ik genieten van wat ik wel kan doen en wat er online kan komen. Keuzes maken. Maakt ook iets meer tijd vrij voor nail art, en laat ik dat nou erg leuk vinden om te doen.

‘Best Worst Day Ever’ en ‘In My Previous Life’ zijn twee lakjes uit de Double Take collectie die beide prachtige shimmers bevatten. En op een of andere manier trekt mij dat om die samen te brengen. Poos geleden ook gedaan met twee lakjes van Appeal4. Ben er lekker voor gaan zitten!


Gradient nailart Caption
Resultaat van de gradiรซnt, die overigens makkelijk te doen was door de goede dekking van de lakken. Die shimmer in beide lakken heeft zich mooi vermengd ook door de sponsjes, staat prachtig!


Dit kreeg ik van een vriendin. Sabrina heb ik aan gestoken met het “nagelvirus” en die bestelde onlangs een stapeltje leuke decals! Hoewel ik ze niet heel vaak gebruikte, heb ik nu zoveel leuke dat je ze zeker vaker voorbij gaat zien komen!

Gradient nail art Caption
Gradient nail art Caption
De zwarte stipjes heb ik toegevoegd om het nog net iets extra’s te geven. Zo zo blij met deze nail art! Eentje die ik weer kan plaatsen in de “Trots Op” categorie!

Over Caption gesproken… er komt een ontzettend mooie collectie aan waar ik nu nog niks over ga zeggen. En wist je dat Caption zelf ook stempelplaten e.d. maakt? Die zag ik voor het eerst bij Beautyill. Dus… binnenkort meer! ๐Ÿ™‚

Changes have been going on at the moment and now I can finally find some time to do what I love; nail art.
In My Previous Life and Best Worst Day Ever are 2 polishes that you saw here before; they’re both of the Double Take collection by Caption. I was wearing that super pretty soft pink and sparkly polish, and was longing to do a gradient for a while now. Both have pretty shimmer that blended as well. Gave an extra sparkle to this mani!
The gradient was easy to do since both polishes have good coverage.
My friend Sabrina is affected by the “nailvirus” because of me (so sorry my friend!) and she ordered loads of waterdecals while back. She gave me loads as well, and so was curious to wear them again. Choose a cute pink design and added them to the gradient.
Added some black dots as well, which I really like. So very happy with this nail art! This one I can put in the ‘Proud Of’ catergory ๐Ÿ˜€ Let me know what you think! <3

Comments (3)

  • Lot of us have this nailvirus :)) I have so many water decals that I don’t have anymore space for them. As about your nail art, it looks super pretty and it screams spring or summer!

    Beantwoorden
  • I love the gradient so much!

    Beantwoorden
  • It’s so pretty, both the gradient alone and with the decals ๐Ÿ™‚

    Beantwoorden

Write a comment