Nail Art

Caption – Me First Geo Nail Art

Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt ben ik erg blij met nieuwe collectie van Caption, Resort 2017 Spring / Summer (voor swatches klik hier en hier).  Die prachtige pastelkleuren…Oh me like! Er zit in de collectie ook een zilveren lak die ik nooit zo zou dragen maar hij is ook meer bedoeld voor stempelen denk ik. En dat doet ie góed!

Gradiënts maken met een sponsje vind ik heerlijk om te doen. Het heeft iets ontspannends om steeds dezelfde beweging te maken. En het resultaat te zien uiteraard. Vind dat de kleurovergang goed moet zijn. Ik heb twee lakjes uit deze collectie gebruik voor een gradiënt; ‘Me First’ en ‘Ain’t No Thing’.


Na een aantal keren over dezelfde nagel te zijn gegaan was ik aardig tevreden met de kleurovergang. Het kleurverschil is erg groot, paars en geel, maar ze lopen toch wel wat in elkaar over nu.


Laatst heb je de Art Screens laten zien van Caption. Een complete set waar twee plates in zitten, een doorzichtige stamper + schraper en een instructieboekje. Er zijn verschillende varianten/ thema’s en ik ontving de Geo Party Mix, waar ik erg blij mee was omdat het volgens mij wel bekend is dat ik erg hou van dat soort patronen.
Ik koos één plate uit voor deze vrij simpele nail art uit deze Art Screens set en dat is de nummer 24!Je ziet dat het patroon op de ringvinger een beetje is uitgelopen. Met mijn slaperig koppie toch de verkeerde topcoat te pakken en dit was het resultaat. Jammer maar helaas! Vind het zelf wel een beetje storen (perfectionist) maar ach. Overall is ie toch best leuk. Toch? 🙂 Benieuwd wat jij er van vind, laat het me weten!

Do you remember the swatches of these lovely pastels by Caption? The Resort 2017 Spring / Summer collection? (if you haven’t, please click here & here) It was no secret that I am very happy with that collection. All these pretty pastels… Loving it! The collection contains a silver polish that I swatched, but wouldn’t wear on it’s own. It is great as a stamping polish! And so I used it on my gradient that I have made with “Ain’t No Thing” and “Me First”.
A while back I wrote a blogpost about Caption’s Art Screens; a complete set for stamping, including two pretty plates. They come in different variations and the one I received was Geo Party Mix. Used no 24 for this nail art!
First up, the gradient with two very different colors! Bit of work, but somehow I like doing that. It calms me down, working with the sponge, repeating and repeating. Hope you don’t find me weird hehehe!
Then I stamped on the design and finished off with…. the wrong topcoat. Choose the wrong one with my sleepy head! So it’s a bit smeared… 🙁 I am a perfectionist and hate that it happend, but if I look passed that I think it looks nice! What do you think?

Comments (7)

 • Geometrische patroontjes love it!!

  Beantwoorden
 • Hele mooie kleuren combo!

  Beantwoorden
 • Beautiful gradient and very nice plate 🙂

  Beantwoorden
 • Gorgeous mani…the colors looks simply amazing together.

  Beantwoorden
 • Wat een vrolijke nail art! Mooie lentekleuren heb je gebruikt en vin de zilveren driehoekjes er erg leuk bij 🙂

  Beantwoorden
 • I love the gradient! 🙂

  Beantwoorden
 • I love the gradient and the combination with the stamping ♥ and the smearing isn’t too bad, don’t worry. But I know how it feels, happened to me way to often :’D

  Beantwoorden

Write a comment