Nail Polish

Caption – RESORT – Spring Summer 2017 (prt 2)

Tijd voor het tweede deel van de Resort collectie van Caption! Mocht je het eerste deel niet hebben gezien, neem dan zeker een kijkje hier, vooral als je veel zin in de zomer hebt! 🙂 Caption bracht een prachtige collectie uit, de Resort Spring / Summer 2017. Een reeks van prachtige, creamy, pastel lakken waarvan ééntje met shimmer en ééntje perfect is voor stempelen. Ik hou persoonlijk erg van pastels en muted kleuren. En dus viel deze collectie erg in de smaak. Sinds ik voor Caption swatch heb ik nog maar weinig lakjes in handen gehad die ik niet zo mooi vond; dat maakt het dan ook echt een plezier om te doen!

Caption Resort Spring / Summer bestaat uit acht lakken totaal. De overige vier laat ik je vandaag zien. Op naar de swatches!

CAPTION – RESORT – SPRING FORWARDSpring Forward is een olijfkleurige lak met groene shimmer. De shimmer is in het flesje duidelijk zichtbaar en op de nagels ook nog steeds. Dat maakt dit lakje wel een beetje de uitzondering in deze collectie! Maar vind de kleur écht heel mooi. Hou hier van. Ik had aan twee laagjes van deze beauty genoeg.

CAPTION – RESORT – HAPPY DISASTERHappy Disaster is een best opvallend kleurtje! Hij is pastel blauw, maar heeft een lavendel kleurige ondertoon. Is ie niet mooi? Wordt vrolijk van deze kleur. Op de foto zie je 3 dunne laagjes en topcoat.

CAPTION – RESORT – YEAH WHAT SHE SAIDYeah What She Said (leuke naam!) is een prachtige, pastel roze lak. Een lief kleurtje die het zeker goed zal doen. Wie houdt er op zijn tijd niet van mooie roze nagels? Op de foto zie je drie dunne laagjes en topcoat.

CAPTION – RESORT – REWIND.REPEAT


Rewind.Repeat is een zilveren lak die ik even had moeten swatchen met een ridgefiller, oeps, vergeten! Het is niet een lak die ik zo zou dragen, maar ik weet inmiddels uit ervaring dat het de beste én de mooiste zilveren stempellak is die ik heb! Dit is één laagje. Dekking is echt goed.

Dit was de gehele Resort collectie. Die hoef je niet in één keer aan te schaffen, ze zullen ook apart verkrijgbaar zijn én in sets met een top en base coat! Voor het beste en langsthoudende resulaat is het belangrijk om de bijbehorende base en topcoat aan te schaffen; ze bevatten allen een speciale technologie die samen je het beste resultaat geven.

CAPTION RESORT SPRING SUMMER ’17


Caption Resort Spring Summer 2017

Ben je nieuwsgierig geworden? Je vind alle info over Caption op de site van Caption.nl en daar vind je ook de shop waar deze lakken heel gauw verkrijgbaar zullen zijn. TIP: de startersets koop je nu met bijna €10,- korting!!


Time for part two of this oh so gorgeous Resort collection by Caption. Have you missed part 1? Please check it, especially if you long for summer…! 🙂
Starting off today with the one that is just a bit different than the rest, “Spring Forward”;  it’s an olive green shade with green shimmer. I adore muted shades ánd greens, so this one is right up my alley. It needed two coats!
Next up is “Happy Disaster”. A blue pastel polish with a lavender undertone; or perhaps you could say blurple. Such a beauty and a musthave! Needed three thin coats for this beauty.
“Yeah What She Said” is also such a cutie. Love pinks and this pastel one is so adorable, don’t you think?
On the pics you see three thin coats and topcoat (topcoat also on the rest of the pics of course!).
Last but not least; “Rewind. Repeat”. Not a polish that I would wear like this, but I am so very happy that this collection has this beauty in it: it’s the perfect stamping polish and I believe it’s meant for that. Very well pigmented, and as I know out of experience now, it’s stamps so wonderfully.
In total this collection contains 8 polishes and I love them all, can’t say a bad word about it! What do you think?

Comments (7)

 • oeehhh die lichtroze roept mijn naam!

  Beantwoorden
 • Wat een mooie kleuren! Vooral Yeah What She Said vind ik heel mooi.

  Beantwoorden
 • Beautiful shades …of all pastel blue is my favorite

  Beantwoorden
 • CAPTION – RESORT – SPRING FORWARD en REWIND.REPEAT vind ik erg prachtig!

  Beantwoorden
 • Mooie lieflijke lakjes!

  Beantwoorden
 • The last one is not in my taste, but all others look beautiful 🙂

  Beantwoorden
 • Wat is die olijfgroene met shimmer prachtig! Deze collectie maakt me vrolijk 🙂

  Beantwoorden

Write a comment