Nail Polish

Catrice 08 Catch Of The Day & 23 Nice Cream

Whoop whoop, het is volop zomer hier al de hele week! Genieten. Lekkere temperaturen, niet te heet ook. Ik heb twee zomerse lakjes voor je vandaag; twee van de nieuwe Catrice Ico Nails lijn; “Catch Of The Day” en “Nice Cream”. De namen zijn zoals altijd weer leuk verzonnen.

De lakjes heb ik al een mooie tijd in huis. Trekpleister had een paar maandjes geleden de website helemaal vernieuwd en dat vierden ze met de actie ‘geen verzendkosten’. Ook geen minimum bestel bedrag. Ik was in Londen op vakantie en lag helaas die dag op bed. Beste therapie is shop therapie… Heb dus een aantal Catrice lakjes besteld en die lagen op mij te wachten toen ik weer thuis kwam 🙂

CATRICE – CATCH OF THE DAY“Catch Of The Day” is zo’n heerlijke, peachy roze lak waar mijn oog altijd weer op valt. Kan er niks aan doen! Heb al weet ik hoeveel van deze soort kleurtjes. Fijn lakje dit ook! Lakt fijn, fijne kwast. Twee ietwat dikkere laagjes.

CATRICE – 23 NICE CREAM“Nice Cream” lijkt meer wit op de foto, in werkelijkheid is ie wel iets zachter met een hint van beige. Me like me like! Weer zo’n prachtig kleurtje. Die het ook erg goed doen als basis voor een nail art. Van deze had ik wel drie laagjes nodig, dit ook vanwege de ribbels in mijn nagels. Zijn niet heel erg ofzo, maar dat zie je anders wel.

Echt vergelijken kan ik niet tussen de ‘oude’ lijn van Catrice en nu dus deze nieuwe. Ik koop ze bijna nooit dus ik zou niet weten of er nu werkelijk een verbetering is in formule. Maar de kwastjes vind ik fijn (ietwat breder en rond afgesneden) en ja, dekking had beter gekund. Maar overall werd ik hier zeker wel blij van 🙂

Catrice is verkrijgbaar bij de drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister.

It has been amazing weather here this past week!  Really enjoying the sun; it’s not too hot.
Have some perfect nail polishes to show you that fit this weather perfectly. When I was still on holiday in London visiting my friends, I was in bed all day (too ill). I saw that Trekpleister (which is a drugstore that you see everywhere here in the Netherlands) renewed their website and they were celebrating with free shipping. Well you know, the best therapy is shop therapy so I ordered a few new Catrice polishes from their IcoNails line. These are Catch Of The Day and Nice Cream. Catch Of The Day is a color that I will never ever get bored of my whole life. Peachy summer shades are a real favorite! Nice Cream is also a favorite; simple beige like nude polish. It seems more bright on the pics though. Perfect for nail art as well! The peachy shade I used two coats of (slightly thicker ones) and Nice Cream three thin ones. That could’ve been better I think, but still both these polishes made me quite happy!
Do you own new Ico Nails polishes by Catrice already?

Comments (2)

  • Die roze vind ik heel mooi!

    Beantwoorden
  • Wauw prachtige roze kleur 😉

    Xoxo

    Beantwoorden

Write a comment