Uncategorized

China Glaze – Don’t Make Me Wine

Als je me volgt op Instagram, dan heb je kunnen zien dat de swatches van deze post aldaar zijn gerepost door China Glaze. Wat een eer zeg, zo blij mee!
Ik zag op Instagram dat je je favo swatch van je China Glaze kon taggen met een hashtag en dan je foto dan misschien wel gerepost zou worden. Dat heb ik gedaan, niet met het idee van al die prachtige foto’s die ik dagelijks voorbij zie komen, dat ik daar uitgekozen zou worden. Ik open mijn Instagram en het leek alsof er een bom was ontploft! Vele reacties op de repost en nieuwe volgers. Geweldig, ik was echt enorm blij!
Dit is de repost, deze staat voor altijd bewaard op mijn laptop.

En zoveel likes, echt gaaf. Heb deze foto bij mijn salontafel gemaakt met mijn IPhone 4, niet slecht toch?
Ook met mijn camera heb ik foto’s gemaakt, toch niet zo mooi als deze. Maar hier de foto’s!

Het is zo’n ongelofelijk mooie lak! Absoluut een favoriet! De kleur is zo intens. Hij dekt in twee lagen en met een goede topcoat (ik gebruik er nu eentje van Sally Hansen), blijft ie bijna wel een week zitten.
Deze beauty ga ik zeker vaker dragen!

Wat vind jij van Don’t Make Me Wine van China Glaze?

Comments (22)

Write a comment