Nail Art

China Glaze & RockNailStar Nail Art

Oh wat is het heerlijk weer lekker wat tijd te hebben voor nail art! Geen enorme swatch pile maakt mij toch wel een stukje gelukkiger geloof ik. Nu kwakkelde ik ook wat de laatste tijd, dus dan is het fijn dat je je rust kunt nemen indien nodig; het blijft tenslotte voor mij een hobby. Ik ging zo even door mijn stapeltje nail vinyls heen en er zit veel leuks in. Deze met hartjes had ik nog niet geprobeerd; RockNailStar “Princess” vinyls. Gezien ik China Glaze “Eat, Pink, Be Merry” op had wilde ik voor iets liefs en schattigs gaan.Ze werken gewoon als iedere andere vinyls. Daarbij wil ik wel vermelden, dat ik met andere vinyls nog wel eens ‘ruzie’ had. Dat ze braken of iets dergelijks. Bij deze geen last van; heb ze in het verleden eerder gebruikt.
Mijn nagels zijn erg bol. En de vinyls plaatsen is even een werkje want ik moet veel knippen om ‘m goed op de nagel te krijgen.


Met welk lakje zou ik dan over de vinyl lakken? Ik had eerst Robe & Crown van AEngland in de hand. Ook zo’n beauty! Maar ik bedacht mij ineens dat een magnetisch lakje van Masura ook wel leuk zou zijn…

China Glaze nail vinyl nailart Masura


And so I did 🙂 Vind het effect erg leuk; het is net eventjes wat anders dan een gewone lak. En toch snel en effectief!
De hartjes en kleuren passen prima bij elkaar. Vind ‘m erg leuk geworden al zeg ik het zelf! Wat vind jij?

De RockNailsStar vinyls zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish voor echt een klein prijsje! De Masura lak is van Polish Molish en de China Glaze lak heb ik via EBay gekocht bij Cbnailstore428.


While wearing Eat, Pink, Be Merry I thought it could do with an extra dose of cuteness. Having time for nailart is such a relieve! I can do and make what I want, more time on my hands now. I went through all my vinyls and saw these by RockNailStar that I one received as a present with an order from Hypnotic Polish. Hearts, that was the cuteness I was looking for 🙂
But with what polish.. Looked at my Masura stash that I received from PolishMolish webshop and decided to go for a magetic one that would create a great effect.
RockNailStar vinyls are so easy to work with! Placed them on the two nails and added the Masura polish (swatches will come!) and kept the cat eye magnet above it. It gave it something different don’t you think?
Love the result. Would you wear this? <3 Let me know!

Comments (5)

 • Hi dear! I own a green magnetic nail polish by Masura, it is wonderful even this magenta *__*

  Beantwoorden
 • Ohh that’s so cute ♥
  The idea of combining vinyls and magnetic polish is great 😀

  Beantwoorden
 • It looks amazing ♥

  Beantwoorden
 • These hearts look amazing!

  Beantwoorden
 • Love the hearts with the magnetic effect! Such a cool idea.

  Beantwoorden

Write a comment