Nail Polish

China Glaze – Seas And Greetings & Eat, Pink, Be Merry

China Glaze bracht zo eind 2016 een nieuwe collectie uit genaamd Seas And Greetings. En ik vond ‘m eerlijk gezegd wel verrassend! Tussen alle collecties met donkere lakken die ongetwijfeld voor velen meer voelen als ‘winters’, vond ik deze kleurtjes erg leuk om te zien. Vrolijk! En met prachtige shimmers. Ik was aan het rondkijken op EBay (dat doe ik -helaas- wel vaker haha) en toen zag ik een aantal uit deze collectie te koop. Na even twijfelen koos ik voor 2 lakjes; “Seas And Greetings” & “Eat, Pink, Be Merry”.

CHINA GLAZE – SEAS AND GREETINGS

China Glaze Seas And Greetings
China Glaze Seas And Greetings
Seas And Greetings is een prachtige diep paarse lak met roze shimmer. En ik kan je zeggen; die valt goed op! En daar hou ik van. Vind het een prachtige lak! Op de foto zie je twee, toch wel ietwat dikkere laagjes en topcoat.

CHINA GLAZE – EAT, PINK, BE MERRY

China Glaze Eat, Pink, Be Merry
China Glaze Eat, Pink, Be Merry
Ik moet aan één woord denken bij dit lakje en dat is schattig! Zo’n lieve kleur roze en dan bevat ie ook nog een roze shimmer. Heerlijk! De dekking viel me wel wat tegen eerlijk gezegd. Drie laagjes had ik nodig om ‘m dekkend te krijgen, wel jammer.

Het was lang geleden dat ik China Glaze lakjes aanschafte! Heb er wel een hoop in mijn stash, prachtige oudere collecties. Toch zijn ze leuk geprijsd en kon ze nu voor nog ietsje goedkoper via EBay aanschaffen.

China Glaze is a brand that I own quite a lot from, but it has been a long long time that I bought some. When I saw their Seas And Greetings collection, the colors kind of surprised me. With all these darker winter shade, these bright colorful polishes cheered me up straight away. I was looking around on EBay and decided to buy two there of this collection, Seas And Greetings & Eat, Pink, Be Merry.
Took a few weeks and was happy they arrived safely! Started wearing the purple one at first and I must say that I was a tiny bit bummed with the formula and pigment. You will need three thinner coats or two thicker ones; I did two thick ones. But the shimmer is amazing and very visible! It looks a tiny bit more blue on the pics than it is in real life.
Up next is that very adorable light pink shade Eat, Pink, Be Merry. It contains pink shimmer as well and it’s a cutie! For this one you’ll need 3 coats for sure. But enjoyed wearing this pink alot. Did a nail art on it as well, which I’ll show you soon 🙂
Do you like these two? Which one would you prefer?
<3

Comments (1)

  • The first one is my favorite. 🙂

    Beantwoorden

Write a comment