Clear Jelly Stamper
Nail Art Nail Polish

Clear jelly stamper review

Ik kon niet achter blijven! Ondanks alle dingen die ik erover hoorde en las; ik móest gewoon zelf testen of dit wat was. Heb twee keer eerder een nail art gemaakt waar ik niet achter stond puur omdat het patroon toch niet op de plek stond waar ik ‘m wilde hebben. Dan kun je een decal maken en ‘m plaatsen, maar hoe gaaf is deze uitvinding?

Clear Jelly Stamper

Wat doet de clear jelly stamper?

De stamper heeft een doorzichtige stamper. De bovenkant is open gelaten zodat je door de huls en door de stamper je nagel kunt zien. Het werkt een beetje als een vergrootglas. Hij is wat glibberig en jelly achtig!

Clear Jelly Stamper

Waarom dit handig is?

Stel jij wilt je kerstmannetje precies plaatsen naast dat leuke kerstboompje dat jij hebt geschilderd of gestempeld op je nagel. Maar hoe zorg je er voor dat ie er dan ook naast komt? Het is altijd een beetje een gok, goed mikken of anders zit ie scheef of niet op zijn plek. De doorzichtige stamper zorgt ervoor dat jij je nagel kunt zien en goed kunt kijken waar jij je kerstman plaatst!

Ik nam de proef op de som. Want oh, wat een horror verhalen gingen er over rond! Er zit een gebruiksaanwijzing bij dit ding (figuurlijk dan) en anders ligt ie gauw in stukken. En dat is het laatste wat je wilt! Ik kom nog terug op die gebruiksaanwijzing…!
Eerst heb ik gestempeld met 5 verschillende lakken, waarvan 4 verschillende merken. Een zwarte en witte van Kaleidoscope, een fel roze van Laushine, een neon lakje van Morgan Taylor en een mint groene lak van Rimmel. De eerste 3 zijn stempellakken, die van Morgan Taylor en Rimmel niet. Ook heb ik de test gedaan met twee verschillende plates; eentje van MoYou en eentje van Born Pretty Store.

Clear Jelly Stamper

V.l.n.r. Roll In The Grass van Rimmel, Kaleidoscope Wit, Kaleidoscope Zwart, Manga-round With Me, Laushine Roze.

Als eerst; de test met de 5 lakken en de MoYou plate (Mother Nature 01)

Clear Jelly Stamper

No. 1 De eerste keer schraapte ik wat te hard denk ik. Dus een tweede keer schraapte ik minder hard en voila!
Rest van de nummers spreken voor zich lijkt me! Ze gingen verder allemaal perfect en in één keer.

Eigenlijk ging de rest gelijk goed! Als ik harder schraapte dan pakte ie de fijne lijntjes van de vogelkooi niet goed. Erg blij met dit resultaat, want het ging me gemakkelijk af. In principe werkt ie hetzelfde als de stamper die ik altijd gebruik. Die heeft een witte, (wel zachtere) stamper.

Als tweede heb ik met dezelfde lakken de BPS plate gebruikt (BPL-003)

Clear Jelly Stamper

Ai dit ging iets moeizamer.
No. 1 Ik heb drie pogingen gedaan. De derde was goed gelukkig! Al mist ie nog wel een klein beetje van het patroon. De eerste keer schraapte ik best hard, de tweede keer drukte ik de stempel. Bij de derde poging schraapte ik minder hard en rolde de stamper van onder naar boven over het patroon. Dat hielp!

No. 2 Ik drukte de stamper weer op het patroon. Geen goed resultaat! Tweede keer rolde ik wel maar was ik denk ik niet snel genoeg en de derde keer was goed gelukkig.

No. 3 Twee pogingen. Alle twee bijna helemaal er op! Denk dat ik iets met drukverdeling moet doen.

No. 4 In één keer helemaal top!

No. 5 Ook helemaal top. Kreeg de smaak te pakken denk ik 😉 Niet te hard schrapen en rollend het patroon pakken.

Ook geprobeerd op mijn nagels en dat ging eigenlijk nog makkelijker. Je hebt een kleiner oppervlakte te stempelen en de nagels zijn vaak boller dus pakt het wellicht beter.

Mijn uiteindelijke conclusie is niet te hard schrapen en rollend het patroon oppakken- dit is wat voor mij het best werkt. Dat zal denk ik wel voor iedereen verschillend zijn. Ga dus gewoon proberen mocht het niet in één keer lukken!

Ik ga het nog wel eens laten het nog eens zien met een nail art! Vind wel dat de Kaleidoscope stempellakken als de winnaar uit de bus komt trouwens. Had daar totaal geen moeite mee.

Clear Jelly Stamper

Hoe maak je de stamper schoon?

Nou, dat is een belangrijk ding. Hoewel ik nooit mijn stamper schoonmaakte met nagellakremover of aceton, is dit zeer belangrijk dat je dit NIET doet. Gebruik, net als ik, een kleding roller. Je hoeft niet hard te drukken, maar stempel gewoon de resterende lak op je kledingroller en voila. Haalt ook gelijk stof en pluisjes weg!

Omdat ik heb gelezen dat ie kwetsbaarder is; ga er voorzichtig mee om. Niet in de buurt van scherpe dingen of met je nagel eroverheen. Geen idee of dat laatste meteen kwaad kan, maar ik zou het risico niet nemen. Handle with care.

Zijn er verschillende clear jelly stampers te koop?

Ik geloof van wel; ik las zojuist op BrilliantNails (lees ook haar review! Zij vergelijkt twee clear stampers!) dat die van Dashica Beauty Shop er anders uit ziet. Hoor en lees verschillende verhalen over een clear jelly stamper die gekocht is op EBay en die stamper die gekocht is op AlieExpress. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in webshops, maar daar betaal je wel de hoofdprijs… Heb jij het antwoord op deze vraag? Let me know!! Of andere tips/ tricks zijn welkom. Heb je nog vragen, stel ze!

Ik wilde graag deze stamper proberen maar dan niet voor de hoofdprijs. Wat als ie zo tegen zou vallen als ik soms las in reacties? Dus ik heb deze besteld op AlieExpress, klik hier voor de link! (daar vind je dus ook de prijs, en misschien vind je ‘m na wat zoeken nog wel goedkoper!) Het heeft wel bijna een maand geduurd voordat ik ‘m binnen had! Heb er gelijk twee besteld
want ik geef in Januari ook eentje weg 🙂

handtekening blog sept 2015

I just had to order the clear jelly stamper. It’s this thing; everybody is talking about it. And yes, I had nail art
fail just because I placed my pattern wrong. Hate it when that happens! So I ordered one, quite cheap as well. (see link above!) Didn’t want to pay a lot for it, since I read so many things about it, and not all positive!
Finally, after receiving it I needed to try if it worked.
Tested it with two different plates and 5 polishes; three of them being stamping polishes. If you see my pics you’ll
see my findings. The MoYou plate wasn’t a problem at all, picking up the pattern was easy peasy!
The Born Pretty plate I had some
difficulties with. After trying several times I think I got the hang of it.
In the end I needed to scrape not so hard, and roll with the stamper to get the
pattern. But that’s something that worked for me! Guess you have to find your own way with this.
Quite happy with this stamper. Fairly easy to work
with, good visual though the stamper and a good price! Although I still prefer my very own that I’ve been using
for over a year. We’re close 😉 hehe 🙂 Must add to this, there are different clear jelly stampers. So make
sure you get this one (there’s also a grey one that is not so good!).
You just have to handle with care. No aceton! Just use a sticky roller that you use on your clothes normally.
It takes the rest of the polish and dust/hairs. I read several times how fragile it is, so be careful with it
and I think you’ll be happy with it!

Comments (12)

 • I was not to buy it because I read it isn’t soft but I finally bought it 😛 I don’t have it yet. I’m wondering if it will be handy…

  Beantwoorden
 • I think it’s a brilliant idea with a clear stamper!

  Beantwoorden
 • Goeie review. Dank je wel dat je mij noemt! In mijn vergelijking komt de goedkopere zeker als winnaar uit de bus. Qua kwetsbaarheid vind ik het reuze meevallen als je maar een lintroller gebruikt. De dure is wel meer kwetsbaar.

  Beantwoorden
 • Ik ben er dus ook zo benieuwd naar. Iedereen zei ook niet doen en bah en blegh en zus en zo. Maar toch roept iets in mij dat ik hem wil proberen.

  Beantwoorden
 • I placed an order last week for one, too. I can’t wait to get it!

  Beantwoorden
 • Leuke review! Zo´n stamper lijkt mij echt zo handig! Ik ga hem denk ik ook binnenkort maar eens bestellen 🙂

  Beantwoorden
 • hmmm, tja het stempelen is nog steeds een lastig verhaal, al moet ik bekennen, ….heb ze ook even in de lade gemikt haf er even de balen van…het lijkt mij inderdaad wel hanig dat je kan zien waar je stempel ongeveer terecht komt, zoals bij deze…

  Beantwoorden
 • Ik heb die van dashica. Ben er zo ontzenuwt blij mee. Gebruik m al twee weken om de dag nog geen kleding roller gekocht dus er gaat nog gewoon aceton kruidvat eigen merk over heen. Hij stempelt geweldig kan niet meer zonder. Echt ideaal

  Beantwoorden
 • dit is wel echt ideaal zeg 😀 stempel je in ieder geval precies perfect op je nagel :3

  Beantwoorden
 • Wat een fijne review!

  Beantwoorden
 • Now that everyone is talking about this stamper, I had to order one yesterday, too. I got mine from Born Pretty Store for three dollar, so it’s not too bad if it doesn’t work that good :-p.

  Beantwoorden
 • […] Sveta Sanders maakt de meest prachtige dingen, nietwaar? Ik volg haar op Instagram en zag een nail art voorbij komen waar ik geïnspireerd door raakte. En het was een goede kans om weer eens aan de slag te gaan met mijn clear jelly stamper! […]

  Beantwoorden

Write a comment