Nail Art

Clear Jelly Stamper Stamping Plate – 04 Infinite Flower

Regelmatig zoeken Sabrina en ik elkaar op om samen met nagels bezig te gaan. Zo heb je al een aantal creaties kunnen bewonderen; onder andere mijn Ladi Dadi nail art met de FUN Lacquer lakjes, niet te vergeten mijn Twinmarkers nail art en mijn romantische stempelmani.


Laatst zijn we weer aan mijn eettafel gaan zitten met een aantal nieuwe stamping plates van Clear Jelly Stamper. Het zijn multilayered plates, wat inhoudt dat je patronen (die bij elkaar horen) over elkaar heen stempelt. Hoe leuk is dat!


Ik heb ze een poos geleden gekocht bij Nailways en we gingen ze na het zien van een perfecte nail art van Yagala op IG er ook mee aan de slag. Ik koos de CJS-04, Infinite Flower.

Ik had niet echt mijn dag. Was erg moe en dacht dat de nail art gedoemd was te mislukken. Die van YaGala is gewoon perfect (as always) en dat is mij niet gelukt. Als perfectionist is dat een reden om te zeggen; ik zet het niet online. Maar toen ik nog eens goed keek, vond ik het eigenlijk best leuk. Speels! Deed me bijna aan behang denken XD.

Clear Jelly Stamper Stamping Plate 4 Infinite Flower
Clear Jelly Stamper Stamping Plate 4 Infinite Flower
Clear Jelly Stamper Stamping Plate 4 Infinite Flower
Hoe werkt het precies? Je kiest een patroon uit die je wilt stempelen en daarbij de bijbehorende figuur. Heb dus eerst de bloemen gestempeld met groen en paars (twee lakjes van MoYou) en daarna het patroon wat er naast zat, dus de zwarte omlijning. Met een clear jelly stamper kun je precies zien waar je het patroon plaatst. Dit is bij mij niet helemaal perfect gegaan, maar desondanks vind ik het wel leuk geworden.
Het basis lakje is van Catrice, 03 Zensible Rose, de groene stempellak van MoYou heet Cool Pool en de paarse Orchid Chic. En ik heb een matte topcoat van Barry M aangebracht!

Ik heb nog een plate gekocht, de CJS-05 Renaissance Rose. Daar is Sabrina mee aan de slag gegaan! En heeft een prachtige mani gemaakt met de rozen en de vlinder. Ze is een opleiding nagelstyliste gestart en je kunt haar hier volgen als je haar creaties wil bewonderen.Bij haar zie je echt dat 3D effect! Erg mooi geworden. Volgende keer willen we gaan watermarblen en ook nog eens spelen met die prachtige nagelpoeders. Dus more to come!

On a regular base Sabrina and I get together and try new nail art stuff out. I bought two Vlear Jelly Stamper Stampig plates a while back and the reason I wanted them was because they are multilayered plates. You can stamp multiple layer on top for a lovely effect or 3d effect. Will show you the CJS-04 today, and the creation Sabrina made with the CJS-05.
Polished my nails with Zensible Rose by Catrice and started out with a purple stamping polish by Moyou, Orchid Chic. Then I added green flowers (Cool Pool by MoYou). I had such an off day, very tired and I wasn’t happy with how I stamped the outlining in black. We saw a perfect nailart of YaGala with these same plates on IG and that came out flawless, so wasn’t all that happy. But the more I looked at it, the more I thought it looked fun and playfull! No need for perfection, it looks fun! So that’s why I’m showing it here 🙂
Sabrina made some awesome roses (3 layers), and you can just see that stunning 3d effect. I can really recommend these plates; they’re so much fun to play with and the outcome is cute. I bought mine at Nailways.

Comments (3)

  • I. Love.Them. Period.

    Beantwoorden
  • Heel leuk. Je ziet het 3D stampen ook al een hele tijd bij de stempels voor je agenda of kaarten maken. Ik vind jouw nail art heel gaaf.

    Beantwoorden
  • You know I love this look!

    Beantwoorden

Write a comment