Uncategorized

Colorful Leopard – Nail Art

Ik denk dat je inmiddels weet dat OPI ‘sheertints’ heeft uitgebracht. Het zijn topcoats die je over een lakje heen kunt dragen en hoe meer lagen hoe intenser de kleur. Ik heb mijn eigen!
Ik had een lakje thuis, een roze van beautyUK en toen ik die wilde swatchen kwam ik er achter dat ik waarschijnlijk 5 lagen nodig zou hebben voor een complete dekking. Ja daag dacht ik. Maar wel mooi te gebruiken als sheertint! En anders verdun je een lakje met transparante topcoat.

Heb zulke ‘sheertints’ gebruikt voor deze nail art, die ik op Instagram tegen kwam. Wist niet goed wie ik moest taggen gezien ik dit ontwerp wel 4 keer was tegen gekomen, nagemaakt. Ik zag ‘m bij @filippa_bengtsson, mocht je haar willen vinden op Instagram!

Ik heb mijn nagels eerst wit gelakt en goed laten drogen. Daarna verschillende kleuren ‘sheertints’ er over heen en dan met een dottingtool de zilveren stipjes maken voor de leopard print. Met zwart omranden en klaar ben je!

Wat vind jij van mijn leopard nail art?

Comments (19)

Write a comment