Nail Art Nail Polish

Colour Alike B. a Blue Sky on Nude Demoiselle

Pastel stempel kleuren, toch heerlijk zo voor de zomer? Ik liet je onlangs een prachtige collectie zien van Colour Alike en een review er van met nail art. Voor het geval dat je dit gemist hebt en je net zo’n stempel addict bent als ik dan moet je zeker deze blogpost nog even lezen! Ook herhaal ik hier in het kort even wat ik van Maria van Hypnotic Polish opgestuurd kreeg.

Deze pastel kleurige collectie is van Colour Alike en hij heet Spring Break! Heb de lakken uitgetest voor je op een nagelwiel, zodat je goed kunt zien hoe goed de kleuren dekken op wit en zwart.

Collage Colour Alike stamping polish met logo
Let niet op mijn stempel kwaliteiten want op zo’n nagelwiel, vlak naast elkaar is best nog wel een uitdaging. Maar wat goed te zien is dat op beide kleuren, zowel wit als zwart, de lakken goed dekkend zijn. Dat maakt ze uiteraard veelzijdig! Als je meer over deze prachtige collectie wilt lezen klik dan hier.

Je bent inmiddels vast ook bekend met de nieuwe oil infused L’Oréal lakken, waarvan ik je twee heb laten zien op nailtalk. Jardin des Roses en Nude Demoiselle. Ik verklapte al dat ik een nail art wilde maken op Nude Demoiselle. Het was pinksterweekend en ik werd getrakteerd op een heerlijk etentje met familie. Uiteindelijk draaide het uit op twee verschillende nail arts op twee handen haha XD Had namelijk de roze lak in gedachten van Colour Alike voor over Nude Demoiselle maar die bleek echt wat weg te vallen op die kleur. Dus toen toch de blauwe gepakt, B. a Blue Sky.

Stamping nail art Colour Alike met logo

Stamping nail art Colour Alike met logo
Voor de ringvinger wilde ik wat anders en dus heb ik daarop twee laagjes van Holiday gelakt, van Picture Polish. Zo’n leuke lak met die holografische glitter en die prachtige gekleurde flakes! En twee blauwe studs die verrassend met een laagje sneldrogende topcoat toch enorm goed vast zaten. Had verwacht dat ik ze toch zou verliezen gedurende de dag of de volgende dag maar nee hoor, ze gingen zelfs bij het afhalen van de lak er best lastig af.

Stamping nail art Colour Alike met logo
Dit patroon wilde ik al zo lang eens gebruiken! Hij komt van een HéHé plate, die ik kocht op EBay heel lang geleden, nummer 028. Het recht stampelen van de plate lukt echt nét, mijn nagels zijn wel aan de lange kant voor de grootte van het patroon. Maar heb bewust gekozen om ‘m er schuin op te doen. Blij met mijn creatie en het eten was echt heerlijk; voorafjes met nacho’s en kaas en uiteindelijk een dikke biefstuk met aioli 🙂

Deze Colour Alike collectie “Spring Break” is verkrijgbaar bij Hypnotic Polish. En niet alleen deze pastel kleuren maar ook prachtige chromes! Ze kosten tussen de €4,75 en de €5,30.

handtekening blog sept 2015
In case you missed my article on the Colour Alike pastel stamping polishes review, click here if you are curious 🙂
Small recap with the picture of the polishes stamped on black and white; both pass the test. The pastel colours are so well pigmented, you can use them on any polish you want!
I showed you Nude Demoiselle by L’Oréal, remember that? A gorgeous off white nude shade that needed two thick coats. Perhaps three normal onces… Since I was going out to diner with family I wanted to make something soft on my nails and grabbed a pink Colour Alike polish. Started with my left hand and realised that the pink totally dissapeared on the L’Oréal polish… So my for my right hand I grabbed the blue one, B. a Blue Sky 🙂 Not a problem with the pink nor the blue, they work so perfectly!
Used a HéHé plate, number 028 and choose a pattern and stamp it not horizontally. Like that effect!
On my ring finger I added two coats of Holiday by Picture Polish; it contains such lovely glitter and colored flakes.
Two blue studs for a little more bling bling and done 😀
The Colour Alike “Spring Break” collection is available at Hypnotic Polish. And not only the pastel ones but also gorgeous chrome ones!

Comments (10)

 • Ze stempelen prachtig en je nailart is heel mooi en zacht. Een lekker biefstukje erna is zeker te waarderen.

  Beantwoorden
 • Cute! And the rhinestones add something special and blingy to the mani 🙂

  Beantwoorden
 • I love the mani, you created, it’s gorgeous!

  Beantwoorden
 • dat blauw is echt super mooi vol van kleur 😀

  Beantwoorden
 • I always love your soft coloured manicures!

  Beantwoorden
 • Mooie nailart heb je gemaakt! Leuk dat je de bloemen op de wiel met pasteltinten hebt gestempeld!

  Beantwoorden
 • This mani looks great, I love the accent nail ♥

  Beantwoorden
 • Volgende keer even de aangrenzende nageltjes beschermen met liquid latex, dan hoef je niet voorzichtig te doen ;-). Leuke kleurtjes zeg!

  Beantwoorden
  • Ik heb plakband gebruikt 😀 Was bang dat de liquid latex de net aangebrachte lak er weer af zou trekken!
   Ja ze zijn leuk he 😀

   Beantwoorden
 • Wat zien je nagels er weer mooi uit! Lekkere zomerse combinatie ook 🙂

  Beantwoorden

Write a comment