Indie Polish Nail Art Nail Polish

Colour Alike – Summer Nail Art

Ik ga je nu alvast waarschuwen; pak je zonnebril! Ik was in een behoorlijk zonnige en vrolijke stemming toen ik deze nail art maakte. Daarna trok die bui toch zo geleidelijk weer weg en heb lang getwijfeld of ik deze nail art wel online wilde zetten. Maar ga het toch doen. Want je bent toch wel gewend aan ‘zachte’ nail arts van mij, maar hoe leuk is het ook eens uit mijn comfortzone te gaan en iets lichtelijk hysterisch online te zetten? haha πŸ™‚ Overdreven natuurlijk, maar toch.

Ik heb zoals de titel al aangeeft de Colour Alike stempellakken erbij gepakt. Hier de review over deze prachtige Spring Break collectie zien met swatches. En dan, dat knalgele lakje, Flares of Dopples van Appeal4. Kun je je hun zomer collectie Tropical Treasures nog herinneren? Daar is dit lakje van. En ik mΓ³est er gewoon iets mee maken! Ben begonnen met een liquid latex van Beautyill zodat ik maar lekker raak kon knoeien.

Beautyill liquid latex nail art appeal4
Ik heb me net rot gezocht en ik kan de plate niet vinden! Die heb ik vast ergens anders neergelegd en ik ben ook zo suf geweest ‘m niet op de foto te zetten. Beetje jammer van mij… Sorry!
Welke lakken heb ik allemaal gebruikt? Flares of Dopples van Appeal4, een zwarte van Appeal4 “Everlasting Ebernee” (stipjes op de ringvinger), een glitterlakje van Morgan Taylor (echt een van mijn favorieten en die zul je later nog meer tegenkomen hier) en twee Colour Alike stempellakken, de roze heet B. a Sweetheart en de blauwe heet B. a Blue Sky.

Stamping nail art Colour Alike Appeal4 logo

Colour Alike Appeal4 1 logo

Colour Alike Appeal4 1 logo
Ik heb twee lakken gebruikt om de stempelen en steeds om en om een kleur aangebracht alvorens de schaper er over heen te halen. Vind het wel een leuk effect geven zo! Sterretjes op dezelfde manier op de ringvinger, met wat zwarte stipjes en glitters van de Morgan Taylor lak, die ik ook in het midden van het patroon op de andere vingers heb aangebracht. Toch blij nu dat ik ‘m online zet πŸ™‚

Ik ga de komende tijd denk ik zoals het nu staat om de dag iets op nailtalk zetten, zodat ik iets meer rust krijg en wat energie over hou voor een andere passie die ik heb; papercutting. Heb verschillende dingen al gemaakt en als je nieuwsgierig bent, kijk dan eens op www.instagram.com/papercutsbym , op dat account post ik al mijn creaties. Ik zal hier binnenkort ook nog laten zien in een persoonlijke blogpost. Er komen zeker leuke dingen aan dus hou m’n blog in de gaten! Dit kun je ook op Facebook doen en op mijn nailtalk IG account.

Deze prachtige pastel kleurige stempellakken van Colour Alike horen bij de Spring Break collectie en zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish. Ze kosten €5,30 per stuk.

handtekening blog sept 2015
Have you grabbed your sunglasses already?? This is probably a slightly hysterical nail art coming from me hehe πŸ˜€ I made this when I was in a very sunny and good mood.. As the mood went I had doubts about posting it online but in the end I decided to do it, because hey, I can make these things as well! So hope you like it πŸ˜€
Let’s start with the polishes I used; Everlasting Ebernee by Appeal4 (black), Flares of Dopples by Appeal4 as well, part of the Tropical Treasures collection, a glitter polish by Morgan Taylor and two Colour Alike stamping polishes; the pink one is called B. a Sweetheart and the blue on is B. a Blue Sky. I totally forgot to take a pic of the stamping plate and a small search in the plate department in my spare room turned out the be a fail. Sorry!!
With the sun radiating in my head I put a line of blue polish in the plate, next to that a pink one etc. And then used the scraper! Love the outcome πŸ™‚ I used some of the glitter in the middle of the design and put some between the stars I stamped on the ring finger as well. Ok, so quite out there and busy, but I promise you, this came from the same mind!

Knowing it’s summer, nice weather over here and picking up a very old hobby of mine, papercutting, I’m going to post every other day on nailtalk. Just to save some energy for some other great stuff as well! Some cute nail arts are coming soon, so please stay tuned! About the papercutting, if you are curious to see my creations, check my Instagram account @papercutsbym . Let me know if you like it! <3

The two Colour Alike stamping polishes are part of the Spring Break collection and available at Hypnotic Polish.
They cost €5,30.

Comments (11)

 • It is a really sweet and fresh summer mani – love it!

  Beantwoorden
 • It is fun to step out from the comfort zone! I like the colors a lot here!

  Beantwoorden
 • It came out lovely and sweet!

  Beantwoorden
 • Wat is ie mooi geworden en zo perfect strak ook! Ik vind ‘m helemaal niet tΓ© hoor; hou zelf ook altijd wel van fellere kleuren. Wat een geduld moet je trouwens gehad hebben om die glitters uit het potje te vissen en zo netjes op je nagel te leggen, wow! Ik ben onder de indruk πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Lovely two tone stamping! Perfect colors for summer! πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Lovely two tone stamping! Perfect colors for summer! πŸ™‚

  Beantwoorden
 • It looks sooo stunning!

  Beantwoorden
 • Mooie en zomerse nailart! Wordt er geljik vrolijk van als ik er naar kijk haha, leuk gedaan!

  Beantwoorden
 • awww, this is lovely! so many colors <3

  Beantwoorden
 • Heel gaaf deze kleuren samen.

  Beantwoorden
 • Oww yellow nails!! πŸ˜€
  The combo with blue and pink is so cute

  Beantwoorden

Write a comment