Coral 3d set magnetic topcoat
Nail Polish

Coral nail polish 3D effect set (Wibra)

In mijn laatste ‘Personal’ hier liet ik je een sjaal zien, of althans, een nog niet afgemaakte, zelf gehaakte sjaal met wol van de Wibra. Vind het soms zo lekker daar rond te kijken! Zo vond ik daar ook een nagellak setje, de enige nog in de hele winkel. Het was een 3 delige set met een prachtig fel roze lak, een magnetische topcoat en een magneet.
Waar ik ook keek op de verpakking, ik kon maar niet achterhalen welk patroon de magneet had. Dus ging er maar van uit dat ie zo zou zijn als afgebeeld.

Coral 3d set magnetic topcoat

Coral 3d set magnetic topcoat
Coral 3d set magnetic topcoat
Het is de bedoeling dat je je ene vinger in de magneet steekt zodat ie makkelijk te hanteren is. Mijn dunne vinger moest ik er wel een beetje in ‘wurmen’ dus voor iemand met wat dikkere vingers niet haalbaar. De magneet zit aan de onderkant.

Ik was zeer benieuwd! Heb mijn nagels gelakt met de roze lak. Wat was ie sheer! Ik baalde bij de eerste laag omdat ik vermoedde dat dit wel eens 3 lagen konden worden. De glans was wel echt super mooi, dat verbaasde me! Als een echte jelly lak. De tweede laag vond ik eigenlijk wel prima. Hoewel je de tips wel een klein beetje ziet, vond ik het niet storend. Er ging immers toch een grijze topcoat overheen!

Coral 3d set magnetic topcoat
Zonder topcoat! Was stiekem onder de indruk. Go Coral!

Wat staat er op de verpakking qua instructies?
1) Lak je nagels
2) Wacht 5 tot 10 minuten (5 minuten gewacht)
3) Lak één laag van de magnetische topcoat over de lak
4) Hou de magneet zo snel mogelijk na het aanbrengen zo dicht mogelijk bij de lak
5) Zo houden voor 15 seconden. Lijkt niks, maar doe het maar eens!

De magnetische topcoat bleek net zo sheer te zijn als de roze lak…huh? Vaag. Had verwacht dat ie meer dekkend zou zijn voor een beter effect.

Coral 3d set magnetic topcoat
Ehm.. Tja. Not impressed. Dit is één laagje magnetische topcoat. Heb mijn nagel zelf boven de magneet gehouden, want mijn vinger in die magneet kon ik nooit genoeg stilhouden! Waarschijnlijk niet goed genoeg, gezien niet alles gestreept is. Wat nu? Laag 2! Dichterbij magneet, poging twee.

Coral 3d set magnetic topcoat
Al ietsje beter! En best leuk. Al denk ik dat ik niet zo snel weer dit setje zou pakken… Het is grappig, wat anders dan anders, maar nee.

Coral 3d set magnetic topcoat
Dit alles heb ik gedaan zonder topcoat. Kijk die glans! Toch prachtig! Op dat vlak was ik eigenlijk best onder de indruk. Beide lakjes vloeien zo mooi uit over de nagel. Het was leuk om te proberen. Wat vind jij?

De Coral 3d effect set heb ik gekocht bij de Wibra. Bonnetje ben ik kwijt dus geen idee hoe duur! Maar zal goedkoop zijn geweest gezien het de Wibra is.

handtekening blog sept 2015When walking around in the city I went to this shop called Wibra. It’s a real budget shop where you can find all kinds of things. My eye caught a nail polish set, 3D effect. A pink colored polish and a magnetic topcoat. And of course a magnet.
Picked it up and looked for the pattern of the magnet; no where to be found. So assumed that is was the same as on the image there! And it was.
The pink polish is like a jelly polish, very shiny and first layer wasn’t enough. Second one was better, although you could still see my tips. Didn’t want to put on a third one so I let it like this. The topcoat would cover, right? Or at least I thought 😉 It was sheer like the pink polish too.
You have to hold the magnet as close as possible to the nail (the design is made a way so you can still your other nail in it and hold it close – my hands shake waaaay to much for that!) , or in my case, the nail as close to the magnet for 15 seconds. Longest 15 seconds of my life hehe!
Wasn’t really impressed with the result, not the whole nail had the pattern it was supposed to be. I was impressed with the shine though, the ink polish had great shine but the topcoat as well! Tried on a second layer and it got more fun as I was palying with it. Held it closer to the nail this time. Kind of liking the result! Altough I don’t think I will grab this set out of my stash again. Would you try it?

 

Comments (9)

 • I actually like this magnetic effect, even if I as such am lon over magnetics LOL

  Beantwoorden
 • The color is not for me but with the magnetic effect on it I would wear it!

  Beantwoorden
 • I like how it went out! Coral (Delia) is a Polish brand and it’s cheap here. Its quality is often good. Lovely pink!

  Beantwoorden
 • Vind magneetlak best vet. Alleen als je er losse magneetjes bij moet kopen baal ik wel. Handig als ze in de dop zitten. Van mij mag deze trend mega uitbreken.

  Beantwoorden
 • Het ziet er echt heel erg leuk uit, zelf heb ik een flesje magneet nagellak van een ander merk, maar heb het nog nooit gebruikt.
  Deze setjes heb ik ook nog niet gezien bij de Wieb, maar vind het wel onwijs leuk om te zien…en inderdaad het kan nooit duur geweest zijn. en juist dat maakt het ook nog net ietsjes leuker om te proberen….

  Beantwoorden
 • I like it it’s a cute pink! I tried magnetic polish a few times and kept hitting my nail on the magnet trying to get it closer lol

  Beantwoorden
 • Wat leuk dat effect! Mooi roze lakje ook!

  Beantwoorden
 • Ik vind dat magneeteffect wel heel leuk eigenlijk!

  Beantwoorden
 • Ik vind het er heel gaaf uitzien! -x-

  Beantwoorden

Write a comment