Nail Art

Dashica Holographic Pink – Nail Art

Wat was Just Like Milk van Layla een succes πŸ™‚ Leuke reacties! Heb de lak een aantal dagen gedragen en wilde er iets leuks mee doen. In het pakketje van Dashica Beautyshop zat ook een prachtige, roze, holografische lak. Best wel benieuwd hoe die zou stempelen! En dat leek me goed zichtbaar op een lichte kleur lak en dus was de keuze gauw gemaakt. Ook heb ik een Infinity plate uitgezocht; de 169. Vind het soms lastig iets uit te kiezen op een plate die helemaal vol staat met verschillende patronen, maar daar had ik bij deze geen moeite mee; vind echt alles op deze plate zo mooi!Β  Toen ik toch bezig was met spulletjes uit mijn Dashica pakketje, heb ik gelijk ook maar die squishy stamper erbij gepakt want daar was ik al een poosje nieuwsgierig naar.

DSCN0385

DSCN0358
Ik haalde de blauwe met glitter gevulde stamper uit de houder en kneep ‘m zo lekker fijn in mijn hand; hij is echt heel zacht! Vond ‘m wel wat olie achtig dus heb ‘m eerst gewassen met zeep (hamam zeep) om het olie laagje weg te krijgen. Dit lukte prima! Het terug stoppen was ook wel leuk want hij is best groot voor de houder en maakt wel dat ie goed vast blijft zitten en er niet zo maar uit plopt.

De proef op de som, stempelen met de roze stempellak Γ©n de stamper! De plate heb ik 100% vertrouwen in dus dat was niet het spannendste deel. Ik pakte het patroon moeiteloos op gelukkig! En dat is ook te zien op mijn nagels. Enorm blij met het eind resultaat; heb dit met trots gedragen. Blij dat ik weer wat heb gemaakt waar ik Γ©cht achter sta. De laatste nail arts die ik heb gedeeld was ik niet persΓ© heel blij mee namelijk. Enjoy!

Pink holographic stamping nail art Dashica

Pink holographic stamping nail art Dashica

Pink holographic stamping nail art Dashica

Pink holographic stamping nail art Dashica
Is het niet mooi en lief geworden? De holografische stempellak van Dashica en de stamper zijn wel echt een match made in heaven. Ben benieuwd hoe die met andere lakken gaat werken; dat moet ik nog zeker eens proberen! Op de plate staan hele mooie patronen, waaronder de paisley die je ziet op wijsvinger. Hou er van!

De producten die ik heb gebruikt zijn een stamper en holografische stempellak van Dashica en een Infinity plate. Uiteraard allemaal verkrijgbaar bij Dashica Beautyshop.

handtekening blog sept 2015
Just Like Milk was such a succes, love it! And since I wanted to try this pink holographic stampig polish by Dashica, I thought that would look nice on a lighter color.
I also choose a Dashica stamper and a Infinity Nails stamping plate, the No. 169. Always a bit nervous when trying a new stamper but I can tell you that this polish and stamper are a match made in heaven πŸ™‚
The Infinity Nails plate is a full design plate and there is so much I like on there. The flower, the paisley… what to pick? I just picked them all hehe!
The stamper I washed with soap before starting because it felt oily. That did the trick! I pushed it back in the holder and that feels so nice, it’s quite big and squishy. Picking up the pattern was so easy. And hthe holographic polish is pigmented enough although I’d still have to try it on black.
Finally a nail art I am proud of again; I wore this nail art for a few days and just kept looking at it. Soft and pretty, just how I like it. Let me know what you think <3
All products are available at Dashica Beautyshop, and they ship internationally!

Comments (9)

 • Mooie afbeelding heeft de plate daar kan je veel kanten mee op. Ook de holografische stempellak vind is erg mooi, ik gebruik zelf ook graag de stempel lakken van Dashica.

  Beantwoorden
 • This subtle stamping is perfect for the milky base!

  Beantwoorden
 • Lovely design! πŸ™‚
  This glittery blue stamper head looks pretty amazing. πŸ˜€

  Beantwoorden
 • It looks subtle and pretty – and I see a great stamping plate here too.

  Beantwoorden
 • Prachtig! Ik ben een sucker voor holo en dan is roze ook nog favoriet, de nailart is helemaal in mijn straatje.

  Beantwoorden
 • Het eerste wat in me opkomt, is: wat schattig, met dat roze en die zachtwitte basiskleur! Mooie patronen heb je gebruikt. Blijf het knap vinden hoe strak je kunt stempelen πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Wat ziet het er super mooi uit!

  Beantwoorden
 • That’s beautiful! I’ve been eyeing these stamping polishes from Dashica. Do they also stamp well over dark colours? πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Lovely mani! πŸ˜€

  Beantwoorden

Write a comment