Dr Pierre Ricaud Kaki Intense Bleu Noir
Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Kaki Intense & Bleu Noir

Ik zag op een aantal blogs dit merk voorbij komen een paar maandjes geleden. Gezien ik soms nauwelijks aan zelf gekochte lakken toe kom, was mijn ‘hebbe hebbe’ gevoel zo sterk dat ik over de brug ging en ging shoppen op de Dr Pierre Ricaud site. Er was korting (nu nog of weer volgens mij) en dat maakte dat ik een leuk aantal lakjes kon aanschaffen. Ik zag onder andere swatches bij Cindy voorbij komen en die gaven de doorslag.

Ik bestelde zes lakjes waarvan ik je twee laat zien vandaag. Deze lak heb ik al vaker op gehad, je leest straks waarom 😉

Kaki Intense

Dr Pierre Ricaud Kaki Intense

Dr Pierre Ricaud Kaki Intense
Ik viel gelijk voor dit lakje! Een prachtige, groen achtige kaki kleur met groene shimmers erin. Die goed zichtbaar zijn op de nagel, prachtig! Waarom ik dit lakje al vaker heb gepakt? Het is een one-coater. Redelijk snel droog dus ideaal als ik niet de deur uit wilde met naakte nagels.

Bleu Noir

Dr Pierre Ricaud Bleu Noir

Dr Pierre Ricaud Bleu Noir
Zie je die kleine spikkeltjes in de lak? Miniscule glittertjes. Het zijn er wel zo weinig dat het misschien wel wat meer hadden mogen zijn 😉 De kleur is intens donker blauw, heel mooi. De formule van deze lak was compleet anders dan Kaki Intense; veel glossier, vloeibaarder en de dekking is minder goed. Alsnog gewoon twee laagjes dus niks op aan te merken! Hij heeft wel meer de neiging uit te lopen dus pas daar op.

Ik ben blij dat ik mijn aankopen daar heb gedaan. Het was voor mij een redelijk onbekend merk! Nog een aantal dingetjes die je je moet realiseren als je daar besteld: je bestelling moet uit Frankrijk komen. Dit betekend een langere bezorgtijd waar ze overigens wel duidelijk over zijn op de site. En, wat ik een klein nadeel vond, de lakken liggen los in een doos. Geen bubble wrap of iets dergelijks. Vrij wonderlijk dat ze zo heel zijn aangekomen! Bij een bepaald bedrag krijg je een kado wat je zelf mag uitzoeken. Ik koos voor het serum en oh boy, heerlijkheid. Gebruik ‘m bijna elke dag! Kan je de lakken aanraden. Fijne kwast ook, fijn flesje, fijne lak.

Deze lakjes heb ik hier gekocht, op de site van Dr Pierre Ricaud.

handtekening blog sept 2015
I saw this brand quite some time ago on a few blogs. Never heard of it and I got curious when I saw all these beautiful make up stuff and polishes. So decided to buy a few on sale on the site and I’ll show you two of them today; Kaki Intense and Bleu Noir.
Kaki Intense I used before quite a few times. It’s a one coater and just love this one! Easy to do up your nails before leaving the house when you have to leave in a hurry. The shimmer is so very pretty and gives it something extra!
Bleu Noir had a totally different formula; way more glossier, thinner. Still needed two coats and no more so happy with that. There are a few micro glitters floating around on the polish, perhaps just too little for me 😉

Comments (6)

 • The shimmer in the first one is wonderful – and that blue is so beautiful!

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige kleuren!! Ben helemaal in de ban van de eerste

  Beantwoorden
 • Kaki Intense – very unique shade! I like it 🙂

  Beantwoorden
 • Nice both; I guess I prefer the blue one more as I don’t often wear khaki on nails. But the khaki polish is OK!

  Beantwoorden
 • Love both, especially the green one. 🙂

  Beantwoorden
 • I really like kaki especially with the shimmer it’s such a unique color 🙂 blue noir is beautiful too!

  Beantwoorden

Write a comment