Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud – Limited Edition Make Up & Nail Polish 2016

Meestal vraag ik specifiek om geen make up te ontvangen als ik het krijg aangeboden. Niet dat ik geen make up draag, want dat doe ik zeker en ben er ook echt dol op! Maar heb geen beautyblog. Al zou ik dat best graag willen, ik mag graag foto’s zien van looks e.d. maar ik zie het niet zo zitten mijn gezicht te laten zien. Je zult me dan ook niet vaak betrappen op een selfie, zeer zeldzaam fenomeen. Maar dit keer kreeg ik tóch de Limited Edition Feestdagen make up van Dr Pierre Ricaud toegestuurd en dus laat ik je die ook zien 🙂


Ik kan je nu al zeggen dat ik erg tevreden ben over de mascara! Het siliconen borsteltje is iets waar ik van hou. Hij separeert mooi en met twee dunne laagjes mascara (wat ik altijd doe) heb je nog steeds geen klontjes of spinnenpoten.
De eye pencil lijkt me leuk met de feestdagen te gebruiken. De grijze oogschaduw is ook erg goed gepigmenteerd. Alleen niet zo mijn kleur. Ik was wel enorm met de illuminating powder; wat is ie mooi!


En dan, terug naar wat je van me gewend bent; nagellak. Twee lakjes dit keer waarvan ééntje een feestelijke topper is.


De rode lak heet Rouge Passion en heeft een oranje ondertoon. Het is een best felle en opvallende kleur! De topper heet Etoiles d’Argent en bevat zilveren glitters in verschillende groottes.
Eerst laat ik je Rouge Passion zien; lastige kleur om vast te leggen maar geloof dat het me aardig is gelukt!

Dr Pierre Ricaud Rouge Passion
En de lak glanst! Hij heeft een wat jelly achtige basis. Met twee laagjes zie je nog heel lichtjes de nagelrand er door heen. Vind dat overigens geen probleem! De lak kun je met gemak zonder topcoat dragen als het om glans gaat; ziet er fantastisch uit. Op de foto zie je twee laagjes lak en één laagje sneldrogende topcoat.

Dan, de glitterlak. Daar heb ik even over na moeten denken. Want in de lak zitten veel kleine glittertjes. Wil je dat echt over rood heen doen? En dan het rode er nog steeds doorheen zien? Tja, weet niet, maar dat is gewoon niet zo mijn ding. Dus ik heb een sponsje gepakt en heb zo de lak op de bovenkant van de nagel aangebracht.

Dr Pierre Ricaud Rouge Passion
Dat vind ik nog wel leuk! En het doet me zo ook echt winters aan; alsof er ijs op mijn nagels zit! De nailart die ik had gemaakt is mislukt bij het aanbrengen van de topcoat. BALEN! Dus die laat ik maar achterwege.
Heb nog wel op de pink laten zien hoe het er uit ziet als je de lak één keer aanbrengt en met twee laagjes. Heb je toch een idee hoe het er uit ziet!


Zoals ik al zei; niet echt mijn ding. Je kunt wel met een sponsje de glitter lak dekkend krijgen in een paar laagjes!

Ben jij ook nieuwsgierig naar dit merk geworden? Ga dan naar de Dr. Pierre Ricaud shop en check de vele kortingen, ook op nagellak!


Usually I let companies know not to send me make up, although I really love it! Wear it everyday. But I don’t have a beautyblog. Don’t like to show my face too much. But I was still sent all the make up as well, so I will show you with a short recap.
I received a grey eyeshadow that has a hint of blue, not really my color but well pigmented, and my favorite of the bunch is the mascara. Love the silicon brush, separates easy and beautifully.
The eye pencil is silver/blue with some sparkle; perhaps I’d use it with Christmas or New Years! I was really stunned by the illuminating powder, doesn’t that look beautyiful?
Then back to what you are used of me; nail polish. I received two polishes, a red polish named Rouge Passion and a glitter polish named Etoiles d’Argent.
Rouge Passion has a orange undertone and it slightly jelly; two coats are sooo very shiny and you can just see your nailtips a tiny bit. Like it!
The glitter topper I didn’t really know what to do with that. Didn’t feel much for it just to put over the red.
So I took a sponge and added it just to the top of the nail. Made a whole nailart that I just completely ruined with topcoat 🙁 So will not show that one!
Also added one and two layers of the glitter polish so you’d have an idea of how the coverage is.
You can find all these products in their shop with discount!

 

Comments (4)

 • I like this red; the topper is so-so to be honest…

  Beantwoorden
 • Prachtig collectie! De illuminating powder is zeker echt mooi!

  Beantwoorden
 • Wat is die glittertopper mooi zeg! Ik hou van dat soort fijne glitters. Heel gaaf effect heb je gecreëerd door ‘m van veel naar weinig glitters te laten overlopen op je nagel 🙂

  Beantwoorden
 • Ohh I really like the glitter top coat, I think it would look lovely over dark blue ♥

  Beantwoorden

Write a comment