Nail Art

Easter Bunny – Nail Art

Het is Pasen! En hoewel ik volgens mij nooit een paas nail art heb gemaakt (zal ik nog even checken!) geniet ik van de pastel kleurtjes, eitjes en schattige paashaasjes. Was ook niet van plan er iets mee te doen maar toen in het pakketje wat ik van WhatsUpNails kreeg, leuke paas nagel vinyls zaten, wilde ik toch iets leuk er mee doen.
Ik dacht eigenlijk gelijk aan de prachtige pastels van Caption, maar had misschien het idee dat dat wat overkill zou worden. Kan het niet helpen, die collectie is gewoon prachtig. Dus ik koos voor zachte kleurtjes van Barry M (Skinny Dip & Surfboard, die ik kreeg van Alice & Jo webshop),  ElCorazon (Mint ice cream & chocolate) en She van Masura.


Uiteraard gaandeweg veranderde er weer van alles (dat is typisch iets voor mij) dus de kleuren werden aangepast. Heb toen weer nieuwe product foto’s gemaakt maar dan ben ik wel gewend. Maar blij met mijn nieuwe keuzes.
Dit is het resultaat 🙂Vind die kleine konijntjes zo lief! Wou nu dat ik m’n hele nagels met ze had gedaan. Wie weet doe ik dat nog wel haha 🙂 Swatches van de BarryM lakjes volgen nog.

Deze en nog vele leuke andere vinyls zijn verkrijgbaar bij WhatsUpNails.com. Ook kun je ze kopen in de shop van Hypnotic Polish.

Hele fijne Paasdagen toegewenst!

 

It’s that time of the year, Easter! Love to see cute bunny nail arts and I just couldn’t stay behind. Also because I received a lovely package of WhatsUpNails with cute Easter nail vinyls. Immediately I thought of the Resort collection by Caption to use for this nail art because I’m crazy about the colors, but I was afraid you’d had enough of that by now hehe! So I picked a few pretty polishes by BarryM that I received from Alice & Jo webshop and started my Easter Bunny mani.

Polishes used: El Corazon Mint Ice Cream & Chocolate (picked because of the tiny black dots!), 1070 ‘She’ by Masura, Barry M “Surfboard” and “Skinny Dip”.

Used the easter egg vinyl on the two middle fingers. Applied it and cut the whole thing short! My nails are very curved so that is the best way to go. I applied the ElCorazon polish and pulled the vinyl off. Love the result!
Placed a bunny on the other fingers and thumb, using vinyls also.

Don’t think I ever made an Easter nail art before, have to check that! This is very colorful and playful, like it! Would you  wear this mani?
WhatsUpNails has great and loads of different vinyls in their shop, you should check it out! You can also buy them at Hypnotic Polish.

Comments (2)

  • Ohh that’s so cute! I love the sweet bunnys and the speckled eggs, perfect easter mani 🙂

    Beantwoorden
  • Cutesy 🙂 Pretty pink!

    Beantwoorden

Write a comment