Uncategorized

Elder Rose – Nail Art

Stipjes en roosjes. Op een of andere manier heb ik toch het idee dat het niet bij mij past ondanks ik het bij een ander weer prachtig vind.
Wilde heel graag zo’n nail art maken. Zie dit design vaak voorbij komen en moest het gewoon proberen. En hoewel ik ‘m goed gelukt vind, is het niet ikke. Ik denk dat ie niet langer dan een uur op mijn nagels heeft gezeten haha.

Heb je de swatches van het mooie grijsblauwe lakje van Barry M gemist? Klik dan even hier.

Het design doet me aan behang denken. En een opgepimte kamer met alle leuke prullaria! Ik heb ook een aantal roze en grijze roosjes in mijn huis, oud roze kussens, wit en grijsbehang, maar geen stipjes. Ben benieuwd wat jij van mijn nail art vind!

Nu ik ‘m zo in het artikel zet en met de foto’s bezig ben weet ik wel weer waarom ik dit design zo mooi vond. Het is vrouwelijk en lief!

Wat vind jij van mijn Elder Rose nail art?

Comments (23)

Write a comment