Nail Art Nail Polish

ETOS – Shot Gun & No History swatches & Nail Art

Ik was met een vriendin in de stad en tijdens een rondje Etos kwamen tot stilstand bij het Etos rek. Wat een leuke kleurtjes… Die nieuwe flesjes vind ik ook erg leuk! Was niet van plan lakjes te kopen, maar ik kon het toch niet laten. Ik nam 3 kleurtjes mee waarvan ik je 2 laat zien. Én een nail art die ik maakte met de twee!

No History is zo’n kleurtje, ja, daar zwicht ik voor. Oud roze, zacht roze… dat verveelt mij echt nooit. Ik heb eerder een paar Etos lakjes laten zien op nailtalk, dus ik wist wat ik zo ongeveer kon verwachten qua formule en kwast.

ETOS – NO HISTORY


Hij is een klein beetje vergrijsd maar toch ook heerlijk zomers en girly. De formule was erg fijn; je redt het nét niet met 1 laagje, tenzij je een goede ridgefiller hebt gebruikt misschien. Op de foto zie je dus twee laagjes lak en een laag topcoat.

Shot Gun is andere koek; donker maar wauwie!

ETOS – SHOT GUNOh boy wat hou ik hier van. Hij is intens ook! Dekking is wederom zeer goed en met twee laagjes was ik klaar. Hele fijne kleur die het vast ook goed doet in de herfst en winter. (al draag ik gewoon alles, ongeacht welk seizoen het is haha!)

En dan, de nail art. Ik heb m’n werkkamer opgeruimd en een speciaal bakje gemaakt voor Djasa waar de lakjes e.d. in staan. Deze Cici&Sisi YOGA plate bleef naar mij kijken en ik naar haar. Zo in het zicht. Pak mij!
Ze zien er ook echt zo mooi uit… Geen metaal (wat ook prima is hoor), kleurrijk en prachtige patronen. Heb er nog eentje en daar heb ik in het verleden ook twee nail arts mee gemaakt.


Is ie niet mooi? De patronen vind ik ook bijzonder. De plates voelen gewoon glad aan, maar zijn licht en makkelijk schoon te maken met remover. Geen speciale behandeling nodig!


Ik wist precies wat ik wilde maken. In ieder geval de twee Etos lakjes gebruiken bij elkaar. En, zoals je nu wel vaker ziet, twee kleuren op één nagel en dan zonder het aan te brengen met een sponsje. “Shot Gun” is gelukkig goed dekkend; kon dus met één laagje toe. Heb de tape er zo snel mogelijk afgehaald en dus ook gewerkt per nagel.

Daarna opnieuw tape er op en toen een patroon uitgezocht op de plate.
Na het verwijderen van de tape vond ik het al zo tof staan! Maar er miste nog iets… Zou ik striping tape toevoegen… of gewoon een rond stud? Die zou naar mijn idee beter passen en dus erop geplakt. Enorm tevreden met het resultaat! De kleuren passen goed, het patroon past er ook leuk bij.

Ik kan je de Cici&Sisi plates écht aanraden. Pareltjes om mee te werken en ze zijn ook nog eens erg mooi om naar te kijken. Wil je ze niet helemaal uit het buitenland bestellen? Hoeft niet, want Djasa.nl heeft ze!
Leuk weetje, alle merken behalve Layla Cosmetics gaan er uit, dus ga gauw naar de SALE! (Roby Nails, Foxy Paws, Black Dahlia lacquer!)I was strolling around city with a friend and visited Etos, a drugstore that sells a lot of nailpolish brands, including their own. Couldn’t resist buying three of them and with two of them I made this nail art.
First the swatches; No History is the kind of pink that I can’t resist! Very pretty and used two coats for full coverage (I think if you apply it a bit thicker, you could do with one). Shot Gun is a gorgeous dark purple/ berry shade. And you know how much I love that! Also great coverage, needed two coats.
After cleaning up my office space I collected all items for the webshop Djasa (she has a great sale at the moment!) and from the box this gorgeous Cici&Sisi YOGA plate was just staring at me. So I stared back 😛 And finally I couldn’t resist using it. It’s just sooo pretty! The plate itself and the patterns.
They’re very light and easy to use. I knew sort of what I wanted to make and so I used a piece of tape to cover the nails and applied Shot Gun. After every nail I pulled the tape off quickly. After that was dry I applied yet another piece of tape, choose a pattern from the YOGA plate and stamped over the dark polish.
Finished with a round stud on each nail, because I thought it was missing something. Very happy with the result 😀 Kept staring at it! What do you think? <3

 

Comments (5)

 • awesome nail art design 😀

  Beantwoorden
 • Beautiful design and lovely shades

  Beantwoorden
 • Now this looks unusual!

  Beantwoorden
 • I like the outcome a lot! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat leuk, twee kleuren op één nagel en dan het patroon op één kleur stempelen. Heel origineel en het resultaat mag er zijn!

  Beantwoorden

Write a comment