Nail Art Nail Polish

Fashionista Stamping Nail Art

Wat is het prachtig mooi weer he? Al moet ik daarbij zeggen dat ik in het noorden woon en dat scheelde toch aanzienlijk qua de enorme hoeveelheden regen die er in het zuiden zijn gevallen. Het koelt nu iets af de komende dagen, dus het zal misschien weer wat drukker online worden. Ik heb weer een zomerse nail art voor je vandaag, niet zo fel als die van eergister (wat een leuke reacties trouwens!!) maar vrolijk is ie zeker. Van Bibi’s Nail Design kreeg ik een prachtig pakket opgestuurd met allemaal MoYou producten. En plates die ik nog níet heb, das fijn!

MoYou Fashionista stamping nail art
Een van die plates is de Fashionista No. 2 van MoYou. Het leuke is dat deze al op mijn wishlist stond en was dus echt blij verrast! Ik hou wel van zulke ‘knit’ patronenen. Nu nog de uitdaging wat ik er mee ging doen. Dat ik ‘m op een gradient wilde stempelen dat was voor mij wel duidelijk. Ik koos voor Urban Jungle van Essie en 389 van Kiko, een lakje wat ik kreeg van MissPinkyNails.

Essie Kiko gradient nail art
En ik koos voor de zwarte MoYou lak die in het pakketje zat, Black Knight. Vind het toch altijd wel mooi, met zwart stempelen op lichtere kleuren. Ik koos een grappig patroontje die op de plate rechtsonder te vinden is.

MoYou stamping nail art Fashionista 2

MoYou stamping nail art Fashionista 2

MoYou stamping nail art Fashionista 2
Nou, is dit vrolijk en zomers of niet? 🙂 Vind het een leuk resultaat! Wil zeker meer doen met deze Fashionista plate, zeker ook als de herfst weer deze kant op komt. Maar laten we daar nog niet aan denken nu!
Ben blij met de MoYou stempellak, die net als de plates van goede kwaliteit zijn en prima werken. Ik heb er nog een aantal, dus die ga je zeker ook nog voorbij zien komen hier.

De MoYou stamping plate en stempellak zijn verkrijgbaar bij Bibi’s Nail Design.

handtekening blog sept 2015
Another nail art today that will hopefully cheer you up 🙂 I was quite happy with the comments everywhere on the bright yellow nail art that I almost didn’t post because wasn’t too sure if I liked it. So thank you!
I received a package filled with MoYou things, like stamping polishes and plates. Quite happy because I like MoYou; think the quality is great and I love their designs. The plates that I received I didn’t have already so was quite happy with that.
I made a gradient nail art with Urban Jungle by Essie and a mint polish by Kiko. I just love doing gradients, somehow it calms me down making these. Decided to stamp with Black Knight by MoYou and choose the pattern that is on the bottom right.
Like how it turned out! Happy and lovely for this gorgeous summer weather. Let me know what you think <3
All products are available at Bibi’s Nail Design.

Comments (11)

 • Pretty gradient- and with this stamping all looks interesting and eye-catching. This pattern is unique.

  Beantwoorden
 • Oh, I also really love this one, you are right 🙂

  Beantwoorden
 • holy moly, zo mooi die nailart 😀

  Beantwoorden
 • Uhhh, such a pretty gradient! 🙂

  Beantwoorden
 • Aw, that gradient looks so smooth and beautiful and I like the stamping on it too!

  Beantwoorden
 • Het ziet er super leuk uit, maar dat is altijd bij je nailart. Nu de vakantie nadert denk ik er wel aan om nailart te proberen. 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw wat een prachtig resultaat! Ik wou dat ik dat zo kon!

  Beantwoorden
 • Ja, deze had ik al op IG gezien. Heel gaaf weer. En de gradient voegt echt iets toe

  Beantwoorden
 • Dat ziet er weer mooi uit zeg! Wat een leuke, originele patronen ook, zoiets heb ik nog nooit eerder gezien.

  Beantwoorden
 • I already admired this nail art on Instagram, I love it! That’s exactly the kind of nail art I love, gradient with stamping ♥

  Beantwoorden
 • […] bevallen, vind ‘m ook fijn in de hand liggen. Aanrader! De plate die ik heb gebruikt heb je hier eerder voorbij zien komen; de Fashionista 02 met knit patronen. Vind die echt heel erg leuk! Over de MoYou […]

  Beantwoorden

Write a comment