Indie Polish

Femme Fatale – 5th Anniversary Trio

Femme Fatale bestaat alweer 5 jaar! Ik moet zeggen dat ik het merk zelf niet al vijf jaar ken, maar ik denk zo’n 2 a 3 jaar. Femme Fatale is een Australisch cosmeticamerk dat flink aan de weg heeft getimmerd in die jaren. En ik zie regelmatig swatches voorbij komen in een leuke, Nederlandse Facebook groep waar ik lid van ben, waaruit ik wel kan concluderen dat het een populair merk is. Ze brachten een Anniversary Trio uit en ik vind ze alle drie erg mooi!

Begin gewoon gelijk maar met de eerste en de donkerste. Was bang dat ik de kleur niet zo goed vast zou kunnen maar dit is wél gelukt! Hij is donkerblauw/ teal.

FEMME FATALE – RAPALLO

Femme Fatale Rapallo
Femme Fatale Rapallo
Zo heerlijk creamy en hij dekt prima met twee laagjes! Femme Fatale maakt naar mijn idee niet veel crème lakken, vaak dan toch wel met shimmer of glitter. Dus dit vond ik een aangename verassing!

FEMME FATALE – LA SCALA

Femme Fatale La Scala
Femme Fatale La Scala
La Scala is een grijs groene lak met een roze gloed en groene shimmer. Ik kon al die effecten maar lastig vastleggen helaas, maar hij is echt bijzonder! Qua kleur ook, een fijn herfstkleurtje. Dekkend ook met twee laagjes.

FEMME FATALE – PENROSE

Femme Fatale Penrose
Femme Fatale Penrose 1
Deze lak heeft zó verrast he. Ik droeg ‘m naar mijn vrijwilligerswerk (ik lak nagels in een verzorgingshuis) en de dames daar waren er ook dol op. Hij is lila kleurig, holografisch en er zit een groen/gouden gloed in die je vooral in wat schaduw erg goed ziet. Vele malen mooier dan mijn foto’s, dat kan ik je garanderen. Op de productfoto kun je de shimmer goed zien!

Prachtig trio, ben blij met alle drie lakken. Precies mijn smaak qua finishes, ik ben dol op creamy lakken, daarna de shimmers en de holo’s. Gefeliciteerd, Femme Fatale!

femme-fatale-collage-anniversary-trio

Het ‘5th Anniversary Trio’ zal verkrijgbaar zijn vanaf 1 oktober in de Australische shop van Femme Fatale zelf en halverwege tot laat Oktober via de US shop en hun stockists. (Color4Nails, Hypnotic Polish, Rainbow Connection, Live Love Polish etc.)

handtekening blog sept 2015press sample 1
Femme Fatale is celebrating their 5th Anniversary (!) with this gorgeous Trio. I only know the brand for a couple of years now, so I had no idea they excisted for 5 years already!
They came up with this trio to celebrate and I had the chance to swatch and show them to you. I was very much surprised when I saw an all creamy polish in there 😀 Love creams! And also it’s a dark one, blue/teal, named Rapallo. Absolutely love that color and it needed just two coats. On the pics I wear one layer of topcoat.
Then, my next two favorite finishes; a shimmery polish ánd holographic! The shimmery polish is named La Scala and the base is grey/lavender and it contains a pink glow and green shimmer. It’s so classy I think! Also needed two coats, just like Rapallo.
The holo surprised me so much. The elderly people at the nursing home where I paint nails are very critical when it comes to color and finishes but they sure loved this one! Penrose is a lilac polish that sometimes looks pink and contains a greenish glow that you see very well. It has something mystic about it and I can assure you it’s way more impressive and beautiful than you see on my pics!
Very beautiful trio, will cherise these! Happy Anniversary Femme Fatale 😀
Want to get your hands on these? The trio releases from the 1st of October on their Australian website & will be coming to their US website and stockists mid-late October.

Comments (11)

 • Die twee laatste vind ik wel heel mooi hoor!

  Beantwoorden
 • Your swatches are – as always – pure perfection!

  Beantwoorden
 • die laatste <3

  Beantwoorden
 • They are too “murky” for me, but you wear them well!

  Beantwoorden
 • Rapallo and Penrose – my favourites 🙂

  Beantwoorden
 • Die donkerblauwe. Hij knalt eruit.
  Mooi kleurtje! (Mooie flesjes ook…)

  Beantwoorden
 • They look all georgeous! I think my favourite is Penrose.

  Beantwoorden
 • Wat een gave kleurtjes weer! Ik vind penrose het mooiste. Wauw wat een prachtig effect 😀

  Beantwoorden
 • They’re all beautiful and your pictures are so pretty 🙂

  Beantwoorden
 • Oeh, wat een mooie lakken! La Scala is mijn favoriet met die prachtige groene shimmer. Wat leuk trouwens dat je als vrijwilligerswerk nagels lakt in een verzorgingshuis! Daar vrolijk je de bewoners vast helemaal mee op 🙂

  Beantwoorden
 • Ik kende dit merk nog niet, maar wil ze graag leveren kennen als ik de swatches zie. Gorgeous, vooral de eerste.

  Beantwoorden

Write a comment