Foxy Paws Part of Your World Clouds Across the moon
Indie Polish

Foxy Paws Clouds Across the Moon & Part of Your World

Oké, vandaag even een ander gevoel bij deze post; het is zo niet mijn ding. Hou niet echt van grote, groffe glitters. Hoe leuk ik ze er ook uit vind zien in het flesje; want hij ziet er echt heel cute uit; “Clouds Across the Moon”. Een donkere basis met blauwe glassflecks, kleine en grote blauwe glitter en de grote maantjes. Ik begrijp helemaal wat Charlotte hiermee wilde zeggen, de naam past ook perfect! Maar het aanbrengen is al iets wat me toch wat me niet helemaal gelukkig stemt. Puur vanwege de grote glitter.

“Part of Your World” is een ander verhaal! Een groene lak die groene shimmer bevat, holografische glitter en grote en kleine rode glitters. Stukje makkelijker aan te brengen gelukkig! Begin eerst met Clouds Across The Moon; de naam zul je gelijk begrijpen en ik heb nog een foto van het flesje toegevoegd om te laten zien hoe cute ie is!

Clouds Across The Moon

Foxy Paws Clouds Across The Moon

Foxy Paws Clouds Across The Moon

Foxy Paws Clouds Across The Moon
Weet je wat feitelijk het probleem is? Mijn nagels zijn bol. En niet een beetje bol, het is een halve cirkel! Grotere glitter zou je dan al zo moeten plaatsen dat het niet uitsteekt. Naast dit alles, hij is lief en schattig. Gewoon niet zo mijn ding! De formule is verder prima zoals ik gewend ben van Foxy Paws.

Part of Your World

Foxy Paws Part of Your World

Foxy Paws Part of Your World

Foxy Paws Part of Your World
Dit is meer mijn ding! Vind de kleur erg mooi en de rode glitters apart en uniek! Zeker een feestelijk lakje. Ook van dit lakje heb ik twee laagjes aangebracht. Er zit genoeg glitter in om niet te hoeven ‘vissen’ gelukkig, dat maakt het een stuk makkelijker!

Foxy Paws is verkrijgbaar in de webshop van Foxy Paws zelf.

handtekening blog sept 2015
Oh my… this first polish was a bit of challenge for me. For me personally to be clear, not the polish it self! Nothing wrong with that. Seeing it in the bottle makes me go ‘aahw’ and I can see a little baby boy room in front of me with this color and the half moons. But to have it on my nails… My nails are very very curved. Like half a circle. And so bigger glitter just doesn’t suit me. Hard to get a smooth surface, a thing which I really want and find beautiful.
Formula was fine to work with, no problems there. Cute and adorable polish, just not for me 😉
Part of Your World is more my thing and makes me quite happy. It’s unique and has so many things going on. Holographic glitter, shimmers and larger red glitter. Two coats I needed for this one and yes, I like it!
Which one is your favorite?

Comments (7)

 • I love galaxy manis, but the first one isn’t as great as I’d expected, I mean the half moons are covered in grey polish and I would like them not to be – I had the same issue with an Orly with white ‘moons’ and sold it. The second one is interesting and has a great colour combo!

  Beantwoorden
 • Die eerste is er weer een met zoveel diepte he. Beide weer mooie lakjes.

  Beantwoorden
 • Both are very beautiful!!

  Beantwoorden
 • Ik kan niet kiezen ik vind ze alle twee mooi op hun eigen manier. De maan is leuk maar groen ook.

  Beantwoorden
 • Oeh die eerste vind ik echt mooi!

  Beantwoorden
 • Beide lakjes zijn niet zo mijn ding geloof ik ze heeft mooiere!

  Beantwoorden
 • […] ‘m makkelijker lakker dan die andere lak van Foxy Paws met de halve maantjes, Clouds Across the Moon. De basis nagenoeg hetzelfde volgens mij maar deze leek wel iets beter te dekken. Op de laatste […]

  Beantwoorden

Write a comment