Indie Polish

Foxy Paws – Grove Is In The Heart & Make Me Like You

Vandaag weer twee Foxy Paws lakjes online. Doe dat nu steeds vaker; twee lakjes tegelijk online zetten. Het is eventjes wat werk alle foto’s te bewerken en alles fatsoenlijk te delen op social media, bijvoorbeeld op mijn Instagram. Wel geeft het me over het algemeen iets meer rust, omdat alles op tijd wordt gedeeld. Soms zitten er gewoon te weinig dagen in ÊÊn week 😛 Voor vandaag koos ik voor Foxy Paws “Grove is in the Heart” en “Make me Like You”.

Grove is in the Heart vond ik een klein beetje lastig vast te leggen. In werkelijkheid is ie wel wat paarser ook en hij lijkt minder goed te dekken dan ik het in werkelijkheid op mijn nagels zie. Beetje frustrerend!

FOXY PAWS – GROVE IS IN THE HEART

Foxy Paws Grove is in the Heart

Foxy Paws Grove is in the Heart
Grove is in the Heart (tra la la nu heb ik dat liedje steeds in mijn hoofd) is een diep paars/blauwe jelly met verschillende grootte, rode glitter. Ik moet eerlijk bekennen dat dit niet echt een lakje voor mij is. Met drie dunne laagjes dit resultaat… Heb wel een matte topcoat toegevoegd.

FOXY PAWS – MAKE ME LIKE YOU

Foxy Paws Make Me Like You

Foxy Paws Make Me Like You
Make Me Like You is een compleet ander verhaal. Het is een prachtige, oranje/rode holografische lak die ook zonder zon zijn mooie sparkle laat zien. Ik had maar twee dunne laagjes nodig voor deze mooie lak, wat ik ook zeker een pluspunt vind!

Beide maken deel uit van de nieuwe collectie van Foxy Paws, “Here Comes The Fun”. Het zijn stuk voor stuk hele vrolijke lakken met glitters en voor ieder wat wils! Wil je mijn andere swatches ook nog zien? Klik dan hier voor de swatches van I Believe In A Thing Called Love & Adventure of a Lifetime en de swatches van Sunshine Reggae & Starstrukk.

here comes the fun square
Foxy Paws “Here Comes The Fun” is verkrijgbaar in de shop van het merk zelf.

handtekening blog sept 2015

press sample 1
Hi girls! Got two polishes by Foxy Paws for you today! I like doing two in one post, it is a bit much when it comes to sharing it on my Instagram, but I know that everything will get online on time and that gives some piece of mind 🙂
Online now are Grove Is In The Heart and Make Me Like You. Two very different polishes! Will start off with Grove is in the Heart, which was a bit difficult to capture. It’s a bit more deep purple! It contains different sizes of red glitter and it sure is a jelly polish. Used three thin coats for this one and still my nail tips are visible. Added one layer of matte topcoat by Barry M.
Make Me Like You is a gorgeous red/orange, holographic polish with a lovely sparkle that’s still visible even without sunshine. Used two coats for this beauty and added one layer op shiny topcoat.Both polishes are part of Foxy Paws brand new summer collection Here Comes The Fun. Click here for swatches of Sunshine Reggae & Starstrukk, and click here for swatches of I Believe In a Thing Called Love & Adventure of a Lifetime. Shop yours here!

Comments (10)

 • I remember the crazy song Groove Is In the Heart! Both interesting, maybe the second one is easier to wear.

  Beantwoorden
 • Both are really beautiful!!

  Beantwoorden
 • Love them both!

  Beantwoorden
 • Both of them are quite interesting!

  Beantwoorden
 • oehh ze zijn zo gaaf 😀 ontzettend mooie swatches ook!

  Beantwoorden
 • Die blauwe vind ik wel heel erg apart!

  Beantwoorden
 • Both look great, but I especially love the blue one â™Ĩ

  Beantwoorden
 • Wat een aparte lak, die blauwe. Ik heb nog nooit zo’n lak gezien. De rood/oranje is lekker zonnig!

  Beantwoorden
 • Grove is in the Heart is beautiful! 🙂

  Beantwoorden
 • Totally in love with the blue one! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment