Foxy Paws Meet-cute
Indie Polish

Foxy Paws Meet-cute

FOXY PAWS MEET-CUTE  

Ik kreeg van Charlotte (Foxy Paws) nog een aantal lakjes opgestuurd. Waar ik blij mee was, want ik ben erg tevreden over dit merk. Natuurlijk vind ik niet alles leuk, ik heb ook zo mijn voorkeuren, maar ik zeg geen nee tegen prachtige indies!

Meet-cute is ook een lakje uit The Holiday collectie waarvan je al drie hebt kunnen bewonderen hier op nailtalk. Wat ik van dit lakje moest vinden wist ik eerst niet zo goed. Het is een vrij donkere lak, in een paarse jelly achtige formule zitten wel een heleboel flakies… Het leek zo donker in het flesje!  Eenmaal op mijn nagels vond ik ‘m steeds mooier worden.

Foxy Paws Meet-cute

Foxy Paws Meet-cute

Foxy Paws Meet-cute

Twee laagjes waren eigenlijk voldoende, maar vanwege de jelly achtige formule ging ik toch voor een derde laagje. En kijk hoe mooi! Ja hij is absoluut donker, maar die flakies en flecks maken dit echt zo’n bijzonder lakje vind ik. Door de gouden gloed krijgt ie wat een rood achtige kleur. Erg blij met Foxy Paws Meet-cute!

Meet-cute is een lakje uit de Foxy Paws The Holiday collectie, klik hier om
naar de shop te gaan!

handtekening blog sept 2015

Charlotte of Foxy Paws decided to send me some more of her gorgeous indie polishes! Who can say
no to that 😀 One of them is Meet-cute, which belongs to The Holiday collection 2015.
you saw some other polishes of that same collection a while ago here.
This time it’s Foxy Paws Meet-cute; a gorgeous, very dark, purple jelly polish filled with flakes and glassflecks!
I used three coats for this one, but I think you can get away with two.
Love the 3d effect this polish has and absolutely love everything about it. Thank you so much Charlotte!
Go to her shop to get yours!

Comments (10)

 • Wauw wauw wauw! Miriam ik vind deze ook zo mooi. Elke dag moet ik dezelfde reactie bijna plaatsen maar ze zijn wel echt oprecht en gemeend. En kijk de close-up van het flesje… Hoe krijg je het toch elke keer voor elkaar. Je bent heel goed in wat je doet, je bent zeker een voorbeeld voor mij.

  Beantwoorden
 • Very sexy!

  Beantwoorden
 • this is gorgeous! <3 so elegant and vampy

  Beantwoorden
 • This is an awsome color and I love how the flakes look in the jelly 🙂

  Beantwoorden
 • Die diepte in dat lakje is zo mooi. Blijf er dan naar kijken.

  Beantwoorden
 • It’s really gorgeous, I like it a lot!

  Beantwoorden
 • (Tja…. hier zijn geen passende woorden voor, echt niet !)

  Beantwoorden
 • So gorgeous!

  Beantwoorden
 • Tjah… Hoe moet je hier toch op reageren…
  De kleur
  De flackes
  Jou nagels…

  Perfect?!

  Beantwoorden
 • Just one word: AWESOME!

  Beantwoorden

Write a comment