Indie Polish

Foxy Paws – Sunshine Reggae & Starstrukk

Be prepared… Pak je zonnebril er maar bij. Dit is even schrikken hoor! Dus je bent gewaarschuwd 🙂 Ik laat je vandaag twee lakjes zien uit de Here Comes The Fun zomer collectie van Foxy Paws en eentje er van is behoorlijk neon. Heb besloten om deze twee lakken samen te laten zien omdat ik ze echt zo leuk bij elkaar vind passen! Ik zag swatches van het sterren lakje op alle nagels en dat zag er ook gaaf uit. Maar ik ging voor een combi. De neon gele met verschillende kleuren en grootte aan glitter is Sunshine Reggae en de sterren lak heeft ook een hele toepasselijke naam; Starstrukk. Heb je nu ook ineens een leuk liedje in je hoofd? 🙂

Zoals beloofd laat ik je dit keer ook een matte versie zien; daar had ik het over bij de eerste twee lakjes die online kwamen uit de Here Comes The Fun collectie, zie hier de swatches van I Believe in a Thing Called Love en Adventure of a Lifetime.

FOXY PAWS – SUNSHINE REGGAE & STARSTRUKK

Foxy Paws Sunshine Reggae en Starstrukk

Foxy Paws Sunshine Reggae en Starstrukk
Zoals je ziet is bovenstaande foto met een matte topcoat en ik hoe langer ik er naar keek hoe mooier in het in dit geval ook vind. Hij droogt ook matte op, is vaak zo met een neon formule. Hij is echt zo enorm fel! Denk dat de sterrenlak een leuke afwisseling geeft.

Foxy Paws Sunshine Reggae mat

Foxy Paws Starstrukk
Sunshine Reggae wordt omschreven als een gele neon jelly met drie verschillende grootte glitters in in roze en oranje. Hij is zeker wat jelly achtig. Heb twee laagjes gewoon gelakt en de derde laag heel dun met meer lak dan glitter. Je hoeft niet om de glitters te ‘vissen’ want er zitten behoorlijk wat in!

Starstrukk heeft een doorzichtige basis met zilveren holo glitterjes. De sterretjes zijn er in verschillende kleuren en ik raad je aan eerst een laag te lakken met het kwastje zoals je anders doet (zonder al teveel glitter aan je kwastje) en dan er wat uit het potje te halen en netjes te plaatsen op de nagel. Geeft (vind ik) het leukste effect!

Beide lakken komen dus uit de Here Comes The Fun collectie van Foxy Paws, shop ze hier!

handtekening blog sept 2015press sample 1
Ok, so you scrolled down here and didn’t read my warning for sunglasses XD So are you blinded already?
I combined two polishes of the Here Comes The Fun collection by Foxy Paws. Are very bright neon jelly with different sizes pink and orange glitter which is named Sunshine Reggae, and Starstrukk, a cute and festive clear polish with holo glitter and different color stars. Thought they look so much fun together!
Like I said in the previous blogpost where I showed you I Believe In A Thing Called Love and Adventure of a Lifetime I’m showing you shiny as well as matte today. And it looks great with a matte topcoat don’t you think?
I used two coats, painted normally and one very thin coat for full coverage. Two coats is nearly enough but not completely.
I put one layer of Starstrukk on and took some glitter off the brush. It left two stars and the rest I placed with a dotting tool! Didn’t want it to get bulky and like it very much this way! Left this one shiny.
So, what do you think of this combo by Foxy Paws? Shop yours here.

Comments (9)

 • LOL – your warning should have been at the top 😀
  Very bright and fun – but a bit too big glitters for me 😉

  Beantwoorden
 • Ik zag deze nail art al voorbij komen op Twitter vanmorgen, zo leuk! 🙂

  Beantwoorden
 • Great, both of them, cheerful and funny. You placed the stars nicely.

  Beantwoorden
 • Wauw wat mooi! Je gele nagels lijken net kaas stukjes haha super leuk gedaan!

  Beantwoorden
 • zoooo cute 😀

  Beantwoorden
 • Wat een vrolijke lakjes! Mooie nailart ook!

  Beantwoorden
 • De sterretjes zijn gaaf! ♥ xx

  Beantwoorden
 • Sowee dit is echt de zon op je nagels. Hij is erg aanwezig maar ik vind het een superleuk lakje die ik graag zou dragen!

  Beantwoorden
 • Woah! That’s blinding indeed! I love it!

  Beantwoorden

Write a comment