Foxy Paws Too Lost In You
Indie Polish

Foxy Paws – Too Lost In You

Het werd weer tijd voor een holooooo! Daar krijg ik nooit genoeg van. Vooral met het zonnetje erbij… En die was er de afgelopen dagen veel! Heb deze wel op de foto gezet toen het nog niet zo mooi was. De hitte viel me zwaar de afgelopen dagen en heb niks kunnen doen. Gezien mijn bloedsomloop niet goed is moest mijn hart extra hard werken en dat resulteert in pijn en misselijkheid (denk aan een erge kater).

Anway, dit is Too Lost In You van Foxy Paws! Een prachtige berry paarse kleur. De formule van Foxy Paws ben ik bekend mee en dit lakje lakt zo fijn.

Foxy Paws polish Too Lost In You

Foxy Paws polish Too Lost In You

Foxy Paws polish Too Lost In You
Hij is net niet te donker vind ik, voor nu (al boeit me dat niet zo eerlijk gezegd, ik draag wanneer en wat ik wil ongeacht zomer, winter etc) en het holografische effect is best sterk. Je ziet rood in deze lak, paars, goud en blauw.. heel mooi! Twee laagjes had ik maar nodig. Ideaal!

Foxy Paws is mooi aan het uitbreiden en dus wordt het makkelijker Foxy Paws
te kopen. Uiteraard zijn ze in de shop van Foxy Paws zelf verkrijgbaar, maar
nu ook bij Djasa.nl!

handtekening blog sept 2015
Do you ever get bored with holo? I don’t!
Too Lost In You by Foxy Paws is a gorgeous purple, berry shade with quite a strog holographic effect.
It has been very warm weather here the last few days, which makes wearing holographic polishes even more fun! I swatched this before that great weather though, the warmth is getting to me. Turning blood into syrup, making my heart go mad and feeling like a hangover. So hopefully it will cool down in the next days!
Back to the polish, Too Lost In You needed just two coats. The formula is so easy to work with, not too tin, not too thick. I absolutely love this one!
Foxy Paws is available in their shop.

Comments (8)

 • wauwie <3

  Beantwoorden
 • Beautiful!

  Beantwoorden
 • This is such a beauty, I’m happy to have it 😉

  Beantwoorden
 • Uhhh that color!

  Beantwoorden
 • Mooie en bijzonder lak! Wat naar dat je er zo’n last van hebt als het warm is.

  Beantwoorden
 • Wat een mooie is dit weer! Inderdaad perfect geschikt voor het zomerse weer van de afgelopen dagen.

  Beantwoorden
 • Deze vind ik ook wel heel erg mooi 🙂

  Beantwoorden
 • Prachtige kleur!

  Beantwoorden

Write a comment